Pääsitkö valokuvaan presidentin kanssa? Lähetä kuvasi IS:n kilpailuun! - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Pääsitkö valokuvaan presidentin kanssa? Lähetä kuvasi IS:n kilpailuun!

Oletko tavannut presidentin? Onko ikimuistoinen hetki ikuistettu valokuvaan? Lähetä kuva Ilta-Sanomien Minä ja presidentti -kilpailuun. Paras otos palkitaan kirjapalkinnolla.

18.11.2017 16:39 | Päivitetty 27.11.2017 15:49

Lähetä kuvasi kilpailuun tällä lomakkeella. Kirjoita kuvatietoihin, keitä kuvassa esiintyy, milloin ja missä kuva on otettu ja millainen tarina kuvan takaa löytyy. Voit myös lähettää kuvan MMS-viestinä numeroon 13456 (0,30 e/viesti).

Perinteisen paperikuvan voit lähettää osoitteeseen Panu Karhunen, Ilta-Sanomat, PL 45, 00089 Sanoma. Jos haluat, että lähetämme kuvan takaisin sinulle, liitä mukaan kirjekuori ja sopiva postimerkki sekä osoitetietosi. Muuten kuvia ei palauteta.

Kilpailuaikaa on jatkettu viikolla. Kuvan tulee olla Ilta-Sanomien toimituksessa 8. joulukuuta mennessä.

Esiraati valitsee ehdokkaiden joukosta parhaat kuvat, jotka julkaistaan IS:n nettisivuilla. Kuvia saatetaan esitellä myös Ilta-Sanomien tapahtumissa. Lopulta lukijat pääsevät valitsemaan suosikkikuvansa, jonka lähettäjä palkitaan kirjapalkinnolla.

Marja-Terttu Niemi pääsi samaan kuvaan Urho Kekkosen kanssa, kun hän oli hiihtoretkellä käsivarren Lapissa 1976. Kuva voitti Ilta-Sanomien edellisen Minä ja presidentti -valokuvakilpailun.­

Edellisen kerran Ilta-Sanomat järjesti Minä ja presidentti -valokuvakilpailun ennen vuoden 2012 presidentinvaaleja. Voittajaksi ylsi tamperelainen Marja-Terttu Niemi, joka eksyi samaan valokuvaan Urho Kekkosen kanssa keväällä 1976. Niemi oli työkaverinsa Pirkon kanssa hiihtoretkellä käsivarren Lapissa, kun he sattumalta tapasivat Kekkosen autiotuvalla.

Naiset keskustelivat Kekkosen kanssa muun muassa työnteosta, norjalaisista kalastajista ja hiihtämisestä.

– Mediahan vouhotti, kuinka kamalasti Kekkonen hiihtää. Hän sanoi meille, ettei hiihdä niin paljon, vaan tulee usein kelkan perässä narussa, Niemi muisteli Ilta-Sanomille 2012.

– Hän oli niin lupsakka kuin voi vaan olla. Ihastuttava ihminen! Ei tarvinnut yhtään jännittää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?