Me Naiset: Touko Aalto pyytää vaimoltaan anteeksi uutta suhdettaan - ”En pysty koskaan hyvittämään” - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Me Naiset: Touko Aalto pyytää vaimoltaan anteeksi uutta suhdettaan - ”En pysty koskaan hyvittämään”

Vihreiden puheenjohtaja arvelee, että tulevan avioeron käsittely kestää vuosia.

Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto puolueen vaihtoehtobudjetin esittelytilaisuudessa marraskuun alussa.

16.11.2017 10:25

Vihreiden tuore puheenjohtaja Touko Aalto kertoo uusimmassa Me Naiset -lehdessä kaikesta siitä, mitä avioerohakemuksen jättänyt vaimo Johanna Pietiläinen on hänen hyväkseen tehnyt, ja pyytää anteeksi uuden suhteensa aiheuttamaa kärsimystä.

– Avioeromme on hirveä tragedia. Tuntuu käsittämättömän pahalta, mitä tuleva ex-vaimoni on vuokseni joutunut kokemaan. En pysty koskaan hyvittämään tai tarpeeksi pyytämään anteeksi, mitä olen tehnyt, Aalto kertoo lehdelle.

Hänen mukaansa vaimo on tukenut häntä sekä kuntavaalien, eurovaaliehdokkuuden että puheenjohtajuuskisan ajan. Eroa hän ei ole prosessoinut vielä kunnolla, ja hän uskookin, että asian käsitteleminen vie useamman vuoden.

– Mutta näiden asioiden kanssa on vain pystyttävä elämään. Eikä siihen ole kuin yksi tie: on pyrittävä eteenpäin.

Paljasti eroon johtaneen naisen nimen Facebookissa

Pietiläinen jätti avioerohakemuksen käräjäoikeuteen elokuun alussa. Pitkään seurustellut pariskunta meni naimisiin 5. elokuuta 2015. Heillä ei ole lapsia.

Aalto kertoi elokuun alussa IS:lle, että ero oli parin yhteinen päätös, ja myönsi, että taustalla oli hänen suhteensa vihreiden palkkalistoilla olevaan naiseen.

Aalto julkaisi 9. elokuuta Facebook-päivityksen, jossa hän kirjoitti, että henkilö, joka oli eroon osallisena, on vihreiden nuorisojärjestön viestintäsuunnittelija Iris Flinkkilä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?