Kotimaa

Vapaaehtoiset etsivät Turussa kadonnutta 25-vuotiasta – poliisi: Monia keinoja käytössä

Julkaistu:

Poliisi pyytää havaintoja tuntomerkkeihin sopivasta miehestä.
25-vuotias mies katosi Turussa lauantaina aamuyöllä kello 04.00 ja 06.30 välisenä aikana. Poliisin mukaan viimeinen havainto miehestä on Aurakadulta noin aamuneljältä. Mies lähti tuolloin kävelemään kohti Turun taidemuseota.

Miehellä on kokoparta. Hänellä oli yllään sininen farkkutakki, jossa on valkoinen karvakaulus, harmaa pipo, mustat farkut ja harmaat kengät, joissa on kirkkaan vihreät nauhat.

Vapaaehtoiset etsivät myös

Miestä etsitään nyt myös vapaaehtoisvoimin. Facebookiin on perustettu etsijöille oma ryhmä. Etsintää organisoidaan ja ryhmän mukaan paikalle tulevia vapaaehtoisia ohjataan kartan avulla etsimään eri alueilta.

– Tapaus on poliisilla tutkinnassa. Käytämme niitä keinoja, joita tapauskohtaisen harkinnan mukaan on perusteltua nyt käyttää, komisario Marko Heikkilä Lounais-Suomen poliisista kertoo Ilta-Sanomille.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Käytössä muut keinot kuin perinteiset maastoetsinnät

– Se, että poliisi ei näkyvästi ole nyt kadulla etsimässä, ei suinkaan tarkoita sitä, etteikö katoamista selvitetä ja etsintätoimenpiteitä suoriteta. Poliisilla on monia muita keinoja käytössä katoamistapausten selvittämiseksi kuin perinteiseksi etsinnäksi mielletyt maastoetsinnät, joita toki käytettään aina tapauskohtaisesti, Heikkilä painottaa.

Poliisi pyytää havaintoja tuntomerkkeihin sopivasta miehestä sähköpostilla osoitteeseen vihje.turku.lounais-suomi@poliisi.fi.