Kiskobussiin törmänneen maastokuorma-auton kuljettaja loukkaantui vakavasti – kuljetettu hoitoon Töölön sairaalaan - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Kiskobussiin törmänneen maastokuorma-auton kuljettaja loukkaantui vakavasti – kuljetettu hoitoon Töölön sairaalaan

Yksi onnettomuudessa vakavasti loukkaantuneista oli maastokuorma-auton kuljettaja.

26.10.2017 12:54 | Päivitetty 26.10.2017 14:25

Poliisin edustaja, rikoskomisario Mats Sjöholm kertoo Ilta-Sanomille, että yksi Raaseporin onnettomuudessa vakavasti loukkaantuneista on maastokuorma-auton kuljettaja. Hänet on kuljetettu hoitoon Töölön sairaalaan.

Vakavasti loukkaantuneita on yhteensä neljä, ja seitsemän sai onnettomuudessa lievempiä vammoja. Kaikki vakavasti loukkaantuneet on kuljetettu hoitoon Töölön sairaalaan Helsinkiin.

Raaseporin turmassa osallisena oli Puolustusvoimien Sisu A2035 -maastokuorma-auto. Uudenmaan prikaatin esikuntapäällikkö Jörgen Engroosin mukaan kuorma-autossa on turvavyöt ja turvakehikot.

Puolustusvoimien kuorma-auton ja junan törmäyksessä Leksvallintiellä kuoli tämänhetkisten tietojen mukaan neljä ihmistä, joista kolme oli varusmiehiä ja yksi junan matkustaja, joka sai sairauskohtauksen.

– Kaikki neljä menehtyivät onnettomuuspaikalle, Mats Sjöholm poliisista kertoo.

Poliisi ei ole saanut toimitettua vielä kaikille omaisille suruviestiä. Puolustusvoimien onnettomuusautossa oli kaiken kaikkiaan kahdeksan henkilöä.

Kuorma-auton hytti säilyi törmäyksestä kutakuinkin yhtenä kappaleena.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?