Jussi otti sydäntä lämmittävän kuvan Suomesta: ”Piti hetken aikaa puhallella ja tunteita tukahduttaa”

Jussi Judinille syksy on ihmisen parasta aikaa. Kuvausreissulla Jyväskylän ja Muuramen rajaseuduille löytyi melkoinen helmi.

Jussi Judin sai upean kuvan keskisuomalaisesta lammesta.

16.10.2017 14:02

Jussi Judin oli kuullut pientä vihjettä Savilammit-nimisestä lammesta ja lähti tutkimaan paikkaa, kun sattui olemaan lähistöllä.

– Paikalle päästyäni pistin kopterin ilmaan ja siinä kun kopteri alkoi päästä lammen päälle, niin ohjaimen näytöstä oli helppo nähdä, että nyt satuttiin oikealle paikalla, hän kuvailee.

Näky teki vaikutuksen kuvaajaan.

– Kyllähän siinä hetken aikaa piti puhallella ja tunteita tukahduttaa, että sai kopterin vielä valokuvan ottamisen jälkeen ohjattua takaisin maankamaralle, sen verran tuli kaunis paikka löydettyä.

Hän julkaisi kuvan Instagramissaan sanoin ”Home is where your heart is. Welcome to Jyväskylä. We got it!” (vapaasti suomennettuna: Koti on siellä missä sydän on, tervetuloa Jyväskylään. Meillä nämä hommat osataan)

Judin kuvailee syksyä lähes parhaimmaksi vuodenajaksi, johon hän suhtautuu riemulla.

– Sitä kun kelit alkaa viilentyä ja pikkusen tuuleksia, niin silloin alkaa lintujen syysmuutto ja ei koskaan tiedä, mikä lintuharvinaisuus sitä takapihalla odottaa herätessä. Lisäksi keli on sen verran mainio, että sitä ei aivan tavallinen kulkija kehtaa joka päivä tuonne ulos luontoon lähteä ja silloin siellä saa olla melko rauhassa. Syksy on siis melkein ihmisen parasta aikaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?