Kotimaa

6-vuotias tyrkkäsi vaatimuksensa Imatran kaupunginjohtajan kouraan – lyhyemmät päiväunet ja lisää jäätelöä esikouluun

Julkaistu: , Päivitetty:

6-vuotias poika kertoi Imatran kaupunginjohtajalle toiveensa.
Imatran kaupunki järjesti keskiviikkona avoimet ovet -tapahtuman, jonka kaupunginjohtaja Rami Hasu muistaa todennäköisesti pitkään.

Huhtikuussa kaupunginjohtajaksi valittu ja muutaman kuukauden kaupunginjohtajana toiminut Hasu sai hienon näytteen siitä, että imatralaiset ovat aktiivista väkeä.

Päivä ei jäänyt siis miksikään hymistelyksi, vaan nyt kaupunkilaisen vaativat toimia ja pian.

Hasu oli jo työhuoneessaan. Oveen koputettiin. Vanhemmat olivat kuusivuotiaan poikansa kanssa ovella. Kuusivuotias poika vei Hasun käteen käsinkirjoitetun kirjeen, jonka sanoma oli selkeä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Hyvää päivää kaupunginjohtaja.

– Toivoisin etä eskarissa nukuttais vähän vähemmän aikaa. Ja että jätskiä olisi useammin. Voisiteko korjata Wolffintien ja tasoitaa Tainionkosken nurmikentän että siellä voisi pelata futista, poika kirjoittaa.

Kirje komeilee kaupungin Facebook-sivuilla. Imatran kaupungin Facebook-sivuilla Haminasta Imatralle muuttanut Hasu lupasikin paneutua näihin huoliin, vaikka jäätelöstä ei vielä selvää lupausta tullutkaan.

– Olipa poikkeuksellisen hieno lähestyminen ja suora viesti 6-vuotiaalta pojalta. Kaupunki järjestää jotain vastakaikua on varmasti yhteydessä poikaan, Rami Hasu kertoi torstai-iltana Ilta-Sanomille.

Aiheesta kertoi ensin Yle.

Hasu kertoi Ylen sivuilla, että hän oli oli kirjeestä otettu.

– Hellyttävä kirje ja erittäin hieno tapa toimia, Rami Hasu sanoi Ylen sivuilla.

Artikkelin otsikkoa korjattu kello 20.50.