Kotimaa

Väkivaltainen velanperintä S-Marketin pihassa: Nuorisoporukka piiritti auton ja yksi pahoinpiteli kuskin

Julkaistu: , Päivitetty:

Rikosepäily
Kahdeksantoistavuotias mies pahoinpideltiin keskiviikkona iltayhdeksän jälkeen S-Market Veturin pihassa Lapinlahdella.
Tapahtumapaikalla oli ollut noin kymmenen hengen nuorisoporukka, joka piiritti 18-vuotiaan miehen kuljettaman auton S-Marketin pihassa.

Poliisi kertoo tiedotteessa, että yksi ryhmään kuuluneista nuorista miehistä oli tunkeutunut auton sisälle, jossa tämä oli pyytänyt kuljettajana toiminutta 18-vuotiasta maksamaan velkansa.

Kuljettaja pyysi sisälle tunkeutunutta poistumaan autosta, mutta näin ei tapahtunut. Lähtemisen sijasta velkoja alkoi lyödä kuljettajaa, josta tälle aiheutui vammoja kasvojen alueelle.

Poliisin mukaan pahoinpidelty iisalmelaismies sai ylähuuleensa verta vuotaneen haavan ja turvotusta. Lisäksi hän valitti huonovointisuutta ja päänsärkyä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tilanne päättyi, kun pahoinpitelystä epäilty poistui autosta ja uhri pystyi ajamaan pois paikalta. Pahoinpidelty soitti hätäkeskukseen rautatieaseman pihalta.

Poliisit eivät tavoittaneet auton piirittänyttä ja sen kuljettajan pahoinpidellyttä nuorisojoukkoa.

Poliisilla on hallussaan rikoksesta epäillyn tuntomerkit ja se on myös saanut vihjeitä tekijästä.

Mahdolliset lisävihjeet tapaukseen liittyen poliisi pyytää soittamaan numeroon 0295 415 232 tai kirjoittamaan sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Oikaisu 12.10.2017 klo 14.54: Velanperintä tapahtui Lapinlahden S-market Veturin pihassa, ei Iisalmella, kuten jutussa aiemmin luki.