Yli 2000 matkapuhelinta varastettiin Postin varastosta Toijalasta – suosikkipuhelinten arvo yli miljoona euroa

Poliisin mukaan viedyt puhelimet ovat suosittuja merkkejä, kuten Apple iPhone 7 ja 8, Samsung Galaxy S7 ja S8.

Poliisi pyytää yleisöltä vihjeitä kyseisiltä öiltä Akaan Toijalan Satamatie 37:ssä sijaitsevan Postin varaston alueelta ja ympäristöstä.

3.10.2017 15:07

Postin suuresta varastokiinteistöstä on varastettu huomattava määrä matkapuhelimia Akaan Toijalassa viime viikonloppuna ja vielä kahtena peräkkäisenä yönä.

Poliisin mukaan hälytyslaitteet on onnistuttu välttämään ja tekoon on voitu käyttää pitkä aika.

– Tekoaika on ollut perjantain 29.9. ja lauantain 30.9. välisenä yönä kello 23.00 - 04.30. Seuraavana yönä eli 30.9. - 1.10. tekoaika oli kello 21.00–4.30, poliisi kertoo, rikoskomisario Pasi Nieminen Sisä-Suomen poliisista kertoo Ilta-Sanomille.

– Juttua tutkitaan rikosnimikkeellä törkeä varkaus, Nieminen kertoo.

Kiinteistön hälytyslaitteet on hänen mukaansa onnistuttu välttämään siten, että teon toteuttamiseen on voitu käyttää pitkä aika. Uusia pakkauksissaan olleita matkapuhelimia oli anastettu yli kaksi tuhatta kappaletta. Anastetun omaisuuden arvo on yli miljoona euroa.

Anastetut puhelimet ovat merkiltään mm. Apple iPhone 7 ja 8, Samsung Galaxy S7 ja S8.

Poliisi pyytää yleisöltä vihjeitä kyseisiltä öiltä Toijalan Satamatie 37:ssä sijaitsevan Postin varaston alueelta ja ympäristöstä. Poliisia kiinnostavat erityisesti havainnot Satamatien ja Lentiläntien risteyksen läheisyydestä.

Vihjeet voi soittaa poliisin vihjepuhelinnumeroon 029 544 5890 tai lähettää sähköpostilla osoitteeseen keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?