Antti Lindtman, 34, ja puoliso Kaija Stormbom, 54, saivat jo äitiyspakkauksen kotiin – ”Välillä saa itseään nipistää”

Äitiyspakkauksen tulo konkretisoi sen, mikä on edessä, kansanedustaja Antti Lindtman kertoo.

Kansanedustaja Antti Lindtman (sd) ja hänen vaimonsa Kaija Stormbom odottavat perheenlisäystä.

24.9.2017 21:43 | Päivitetty 25.9.2017 16:26

Kansanedustaja Antti Lindtmanin (sd) ja hänen vaimonsa Kaija Stormbomin odotus on edennyt siihen vaiheeseen, että kotiin on saatu äitiyspakkaus. Lindtman julkaisi kuvan pakkauksesta tänään Twitter-tilillään.

– Tähän pakettiin kiteytyy paljon sitä, miksi Suomi on niin hyvä yhteiskunta ja mikä täällä on arvokasta, Lindtman tviittasi.

Puhelimitse tavoitettu Lindtman kertoo Ilta-Sanomille, ettei vauva suinkaan ole vielä syntynyt, vaan laskettuun aikaan on vielä parisen kuukautta aikaa.

– Kaikki on mennyt hyvin. Äiti voi hyvin ja lapsi on aktiivinen. Äiti on oikeastaan rauhallisempi kuin isä, Lindtman naurahtaa.

Tähän pakettiin kiteytyy paljon sitä, miksi Suomi on niin hyvä yhteiskunta ja mikä täällä on arvokasta. #äitiyspakkaus Suomi❤️ pic.twitter.com/Xadg2zdiME— Antti Lindtman (@AnttiLindtman) 24. syyskuuta 2017

Jos tviitti ei näy, katso se tästä.

Hänen mukaansa perheessä vietetään tavallista odotusaikaa, jossa jokainen päivä on ainutlaatuinen.

– Välillä saa itseään nipistää, mutta päivä päivältä tämä tulee todellisemmaksi. Äitiyspakkauksen tulo eniten konkretisoi mikä on edessä, Lindtman sanoo.

– Se on varmasti mieleenpainuva hetki kaikissa perheissä. Äitiyspakkaukseen kiteytyy se, miten Suomi on hyvä yhteiskunta. Se on tasa-arvon symboli.

34-vuotiaan Lindtmanin ja 54-vuotiaan Stormbomin vauvauutinen paljastui kesällä. Tuolloin Lindtman kertoi IS:lle leijuvansa onnesta.

– Olemme kovin onnellisia nyt. Sanotaanko nyt niin, että jos ensimmäistä lastaan odottava isä leijuu pilvissä, niin minä taidan leijua jo niiden yläpuolella, Lindtman kertoi.

Pariskunta kertoi yrittäneensä raskautta kymmenen vuoden ajan ja käyneensä muun muassa hedelmöityshoidoissa. Parin ensimmäinen yhteinen raskaus päättyi keskenmenoon viime vuonna.

Artikkelin otsikko korjattu kello 16.26. Alun perin Kaija Stormbomin nimi oli kirjoitettu otsikossa väärin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?