Tampereen henkirikoksesta epäilty oli harjoitellut jenkkifutista Lohjalla – ”Hävisi ihan yhtä nopeasti kuin tulikin” - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Tampereen henkirikoksesta epäilty oli harjoitellut jenkkifutista Lohjalla – ”Hävisi ihan yhtä nopeasti kuin tulikin”

Julkaistu: 11.9.2017 18:17

Ennen Tampereelle siirtymistään Lielahden henkirikoksesta epäilty harjoitteli amerikkalaista jalkapalloa Lohjalla.

Sisä-Suomen poliisi etsii 35-vuotiasta miestä, jota epäillään osallisuudesta 45-vuotiaan naisen kuolemaan Tampereen Lielahdessa. Poliisi julkaisi etsittävästä miehestä kuvan maanantaiaamuna.

Poliisi etsii 35-vuotiasta miestä, jota epäillään osallisuudesta 45-vuotiaan naisen kuolemaan.

Kyseisen henkilön tiedetään pelanneen amerikkalaista jalkapalloa. Vaahtera­liiga­joukkue Tampere Saintsin puheenjohtaja Marko Husu vahvisti Ilta-Sanomille, että epäilty on kuulunut heidän joukkuee­seensa.

– Kyllä hän on pelannut organisaa­tiossamme. Hän tuli lopputalvesta mukaan joukkueeseen ja ennen kauden alkua hänet siirrettiin farmijoukkueeseen, Husu kertoi.

Ennen Tampereelle siirtymistään epäilty on harjoitellut jenkkifutista Lohja Lionsin riveissä.

– Kaveri ei ikinä meidän seurassa ole pelannut. Hän on käynyt harjoituksissa, lukumäärä mahtuu kuitenkin maksimissaan kahden käden sormiin, Lionsin hallituksen puheenjohtaja Ilpo Laakso kertoo.

– Ja hän hävisi ihan yhtä nopeasti kuin tulikin mukaan kuvioihin, Laakso jatkaa.

Henkirikoksesta epäilty liittyi Tampere Saintsiin kuluvan vuoden alussa. Lohjalla häntä ei kuitenkaan Laakson mukaan ollut nähty harjoittelemassa enää aikoihin.

– Ei häntä ole meidän organisaatiossa mielestäni näkynyt pitkälti yli vuoteen. Taisi olla viime vuoden kevättalvella, kun hän on viimeksi ollut meidän toiminnassa.

Laakson mukaan kyseessä ei kuitenkaan ollut erityisen kokenut pelimies.

– Hänen lajikokemuksensa oli käytännössä nolla, siinä vaiheessa, kun hän meidän harjoituksissa kävi. Aloitti siis lajin harrastamisen ilmeisesti meillä. Ainakin siinä käsityksessä minä olin, ettei tämä kaveri ollut aikaisemmin pelannut.