Tampereen henkirikoksesta epäilty oli harjoitellut jenkkifutista Lohjalla – ”Hävisi ihan yhtä nopeasti kuin tulikin” - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Tampereen henkirikoksesta epäilty oli harjoitellut jenkkifutista Lohjalla – ”Hävisi ihan yhtä nopeasti kuin tulikin”

Ennen Tampereelle siirtymistään Lielahden henkirikoksesta epäilty harjoitteli amerikkalaista jalkapalloa Lohjalla.

11.9.2017 18:17

Sisä-Suomen poliisi etsii 35-vuotiasta miestä, jota epäillään osallisuudesta 45-vuotiaan naisen kuolemaan Tampereen Lielahdessa. Poliisi julkaisi etsittävästä miehestä kuvan maanantaiaamuna.

Poliisi etsii 35-vuotiasta miestä, jota epäillään osallisuudesta 45-vuotiaan naisen kuolemaan.

Kyseisen henkilön tiedetään pelanneen amerikkalaista jalkapalloa. Vaahtera­liiga­joukkue Tampere Saintsin puheenjohtaja Marko Husu vahvisti Ilta-Sanomille, että epäilty on kuulunut heidän joukkuee­seensa.

– Kyllä hän on pelannut organisaa­tiossamme. Hän tuli lopputalvesta mukaan joukkueeseen ja ennen kauden alkua hänet siirrettiin farmijoukkueeseen, Husu kertoi.

Ennen Tampereelle siirtymistään epäilty on harjoitellut jenkkifutista Lohja Lionsin riveissä.

– Kaveri ei ikinä meidän seurassa ole pelannut. Hän on käynyt harjoituksissa, lukumäärä mahtuu kuitenkin maksimissaan kahden käden sormiin, Lionsin hallituksen puheenjohtaja Ilpo Laakso kertoo.

– Ja hän hävisi ihan yhtä nopeasti kuin tulikin mukaan kuvioihin, Laakso jatkaa.

Henkirikoksesta epäilty liittyi Tampere Saintsiin kuluvan vuoden alussa. Lohjalla häntä ei kuitenkaan Laakson mukaan ollut nähty harjoittelemassa enää aikoihin.

– Ei häntä ole meidän organisaatiossa mielestäni näkynyt pitkälti yli vuoteen. Taisi olla viime vuoden kevättalvella, kun hän on viimeksi ollut meidän toiminnassa.

Laakson mukaan kyseessä ei kuitenkaan ollut erityisen kokenut pelimies.

– Hänen lajikokemuksensa oli käytännössä nolla, siinä vaiheessa, kun hän meidän harjoituksissa kävi. Aloitti siis lajin harrastamisen ilmeisesti meillä. Ainakin siinä käsityksessä minä olin, ettei tämä kaveri ollut aikaisemmin pelannut.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?