Tampereen henkirikoksesta epäilty pelasi amerikkalaista jalkapalloa – seuran puheenjohtaja: ”Tuore tapaus joukkueessa” - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Tampereen henkirikoksesta epäilty pelasi amerikkalaista jalkapalloa – seuran puheenjohtaja: ”Tuore tapaus joukkueessa”

Henkirikoksesta epäilty mies muutti Tampereelle ilmeisesti viime talvena.

11.9.2017 13:52

Tampereella etsitään miestä epäiltynä osallisuudesta henkirikokseen. Sunnuntaina poliisi sai hälytyksen Tampereen Lielahdessa sijaitsevaan omakotitaloon, josta oli löytynyt kuollut nainen. Tutkimuksissa ilmeni, että kyseessä on henkirikos.

Poliisin mukaan uhri on syntynyt vuonna 1972 ja hän on omakotitalon asukas.

Maanantaina poliisi tiedotti ennen puoltapäivää etsivänsä yhtä miestä epäiltynä henkirikoksesta. Poliisi etsii myös harmaata Mercedes Benz B -180 farmariautoa.

Tampere Saints -joukkueen puheenjohtaja Marko Husu vahvistaa Ilta-Sanomille, että epäilty on pelannut heidän joukkueessaan amerikkalaista jalkapalloa. Mies on ilmeisesti aiemmin pelannut ja asunut Lohjalla, ja siirtynyt Tampereelle viime talvena.

– Kyllä hän on pelannut organisaatiossamme. Hän tuli lopputalvesta mukaan joukkueeseen ja ennen kauden alkua hänet siirrettiin farmijoukkueeseen, Husu kertoo.

Poliisi julkaisi kuvan etsintäkuulutetusta.

Naisen ruumis löytyi Tampereen Lielahdesta Possilankadulla sijaitsevasta asunnosta.

Miehen lajitaustasta kertoi ensin Iltalehti.

Husu ei ole koskaan tavannut epäiltyä, mutta tunnisti miehen nähtyään hänen kuvansa. Miehen pelaajatoverit ottivat yhteyttä joukkueenjohtajaan huomattuaan miehen kuvan lehdessä.

– Sanotaan, että kyseessä on hyvin tuore tapaus joukkueessa. En usko, että muut pelaajat ovat olleet hänen kanssaan tekemisissä.

Husun mukaan joukkueen pelaajille on järjestetty mahdollisuus keskustella tukihenkilön kanssa asiasta.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jari Kinnunen kertoi Ilta-Sanomille aiemmin, ettei poliisi kommentoi tapausta ennen kuin epäilty on saatu kiinni.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?