KRP: Turun puukkoiskun kuolonuhrit syntyneet vuosina 1951 ja 1986 - Kotimaa - Ilta-Sanomat

KRP: Turun puukkoiskun kuolonuhrit syntyneet vuosina 1951 ja 1986

Julkaistu: 21.8.2017 12:45

Keskusrikospoliisi korjasi väärää tietoa Turun perjantaisen puukotuksen uhreista.

KRP kertoi Twitter-tilillään, että iskussa menehtyneet ovat syntyneet vuosina 1951 ja 1986. Twiitissä luki, että uhrien syntymäajoista on liikkeellä väärää tietoa.

Turun puukotusten kuolonuhreista on liikkeellä väärää tietoa. He olivat syntyneet vuosina 1951 ja 1986. #Turku #poliisi— Keskusrikospoliisi (@krp_poliisi) 21. elokuuta 2017

IS kertoi jo perjantaina, että toinen uhreista oli evankeliumityössä torilla ollut Jehovan todistaja. Molemmat uhrit ovat naisia.

IS:n tavoittama Jehovan todistajien tiedottaja Veikko Leinonen kertoi IS:lle sunnuntaina, että naisen työpari oli nähnyt kohtalokkaan puukotuksen. Työpari säilyi tilanteessa ilman fyysisiä vammoja.

Kolme puukotuksen uhria on yhä sairaalahoidossa.

Turun yliopistollisen sairaalan eli Tyksin sairaalajohtajan Petri Virolaisen mukaan yksi potilaista siirretään todennäköisesti vuodeosastolle, mutta kaksi on edelleen teho-osastolla.

– He varmaan joutuvat viettämään siellä vielä jonkun aikaa, sillä vammat ovat kohdistuneet kaulan alueelle ja he tarvitsevat hengitystukea, Virolainen sanoo.

Teho-osastolla olevien potilaiden tila on vakaa, mutta vakava.

– Akuuttia hengenvaaraa ei ole, mutta aina voi käydä yllättäviä asioita. Ei potilaita pidetä teho-osastolla, ellei tila ole vakava.

Potilaiden odotetaan toipuvan. Toipuminen vie kuitenkin aikaa.

Puukotuksista epäilty 18-vuotias Marokon kansalainen Abderrahman Mechkah on vielä sairaalahoidossa. Hänet siirretään todennäköisesti vuodeosastolle tämän päivän aikana, Virolainen kertoo STT:lle.

Mechkahin epäillään puukottaneen kymmentä ihmistä perjantaina Turun keskustassa. Uhreista kaksi kuoli: toinen paikan päällä, toinen myöhemmin sairaalassa.

Sunnuntaipäivällä sairaalassa oli neljä potilasta. Yksi heistä kotiutettiin myöhemmin illalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?