Poliisin Turussa tekemä kiinniotto tallentui videolle – silminnäkijä: poliisit pitivät epäiltyä maassa

Videolla näkyy, kuinka neljä poliisia ottaa kiinni miestä Maariankadulla Turun keskustassa.

18.8.2017 18:05 | Päivitetty 18.8.2017 18:33
  • Turun keskustassa on tapahtunut puukotusten sarja.

  • Kaksi henkilöä on kuollut. Poliisin mukaan useita on loukkaantunut.

  • Poliisi on ampunut yhtä epäiltyä alavartaloon ja ottanut tämän kiinni.

  • Poliisi etsii mahdollisia uusia epäiltyjä.

  • Poliisi pyytää lisätietoa tapahtumista vihjenumeroihin 050-3499187 ja 050-3268089.

Videolla näkyy, kuinka neljä poliisia ottaa kiinni miestä Maariankadulla Turun keskustassa. Paikalla on useita poliisiautoja. Kadulla miehen vieressä näyttää olevan verta. Poliisi joutuu rauhoittelemaan vieressä olevia sivullisia.

Alla olevalta videolta voit katsoa kartta-animaation epäillyn liikkeistä:

Poliisi kertoi aiemmin, että yhtä epäiltyä on ammuttu alavartaloon ja hänet on otettu kiinni. Poliisi etsii mahdollisia muita epäiltyjä.

IS:n haastattelema silminnäkijä oli tapahtuma-aikaan huoneistollaan Brahenkadulla. Hän ei nähnyt varsinaista tilannetta, mutta kuuli laukauksen.

– Sen näin, että poliiseja rupesi tulemaan. Menin toiselle puolelle kämppää ja näin kadulla vanhemman naisen, jota sidottiin. Hänellä oli lievemmät puukotusvammat. Sitten näin toisen uhrin, jota poliisit ja sivulliset olivat sitomassa. Siitä 5–10 metriä vasemmalle rautatieasemalle päin oli poliiseja makaamassa sen kaverin päällä ja sitä oli ammuttu. Sen jalka oli teipattu, ja äijä oli veressä.

Silminnäkijä kiinnitti huomiota myös maassa makaavaan rautaputkeen. Toisen silminnäkijän mukaan nuoret juoksivat epäillyn perässä pesäpallomailat tai rautaputket käsissä ennen kuin poliisi sai hänet taltutettua ampumalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?