Kotimaa

Pälkäneellä ihmisiä kohti ajanut mies riehui omakotitaloalueella – silminnäkijä IS:lle: ”Se oli ihan järjetöntä raivoa”

Julkaistu:

Rikos
Ilta-Sanomien haastatteleman miehen mukaan epäilty rikkoi autoja ja postilaatikon, sekä repi aitoja ja istutuksia.
Pälkäneen keskustassa Onkkaantiellä sijaitsevan baarin edustalla tapahtui myöhään lauantai-iltana välikohtaus, jossa päihtynyt mies ajoi riidan päätteeksi autolla ihmisiä kohti.

Poliisi vahvisti kuljettajan ajaneen maasturilla yli sadan kilometrin tuntinopeudella edestakaisin. Vaaratilanteista huolimatta vakavilta henkilövahingoilta vältyttiin.

Omakotitaloalueella noin puolen kilometrin päässä baarista asuva paikallinen mies kertoo IS:lle, kuinka epäilty hurjastelija oli suunnannut hänen naapurustoonsa.

– Tulin kotiin kymmentä vaille kymmenen ja aloin ihmetellä, mitä möykkää kuului naapurista. Näin, kuinka mies hakkasi ja potki naapurin autoa. Mentyäni ulos kaveri jatkoi kuin minua ei olisi siinä, silminnäkijä kertaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Hänen mukaansa kyseessä oli noin 20–30-vuotias isokokoinen mies, joka käyttäytyi hyvin sekavasti. Silminnäkijä kertoo miehen rikkoneen sattumanvaraisesti kaksi autoa ja postilaatikon, sekä repineen sen lisäksi aitoja ja istutuksia.

– Se oli ihan järjetöntä raivoa. Sen ymmärtää, jos baarissa tulee riita, mutta miksi hän pysähtyi keskelle kylää riehumaan?

Silminnäkijä arvioi, että mies oli käyttänyt muutakin kuin pelkkää alkoholia. Hän kertoo todistaneensa myöhemmin kiinniottoa, kun epäilty ilmestyi uudestaan paikalle.

– Auto oli siinä keskellä tietä. Tuli hirveä huuto ja ulina, kun poliisit repivät häntä autosta pihalle.

Silminnäkijä kertoo kuljettajan ajaneen ilman ajovaloja pimeässä ja olleen kiinniottohetkellä yksin. Vielä aiemmin hänellä oli ilmeisesti ollut kyydissä pari kaveria, jotka kuitenkin nousivat pois autosta.

– Ihan kävi tuuri, ettei autoja mennyt mihinkään suuntaan, kun se tuosta lähti.

Myös baarin edustalla kävi mitä ilmeisimmin tuuri, sillä paikalla oli tapahtuma-aikaan melkoinen kuhina. IS:n haastattelema mies oli kuullut ravintolapäällikön vetäneen tapahtuman jälkeen asiakkaat terassilta sisään ja lukinneen oven.

– Se on ainoa baari täällä, ja kyllä siinä aika paljon oli porukkaa – 20–40 ihmistä vähintään. Jos sää suosii, terassi on aina ihan täynnä.