Tuntemattoman sotilaan WC-harjat ja Vichy-pullot ihmetyttävät kirjailijalegendan perikuntaa HS:ssa – ”Väinö Linna ei olisi hyväksynyt” - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Tuntemattoman sotilaan WC-harjat ja Vichy-pullot ihmetyttävät kirjailijalegendan perikuntaa HS:ssa – ”Väinö Linna ei olisi hyväksynyt”

Tuntemattoman sotilaan nimissä on kaupiteltu Saludo-kahvia, Vichy-pulloja ja Sinituote-siivousvälineitä.

Julkaistu: 11.8.2017 8:01

Tuntemattoman sotilaan nimissä on markkinoitu tähän mennessä Saludo-kahvia, Vichy-pulloja ja Sinituote-siivousvälineitä, kuten vessaharjoja.

Väinö Linnan perikuntaa edustava Petteri Linna kirjoittaa Helsingin Sanomien mielipidesivulla, ettei kirjailijan perikunta tue Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas -elokuvan tuotelanseerauksia.

Petteri Linna toteaa mielipidekirjoituksessa, ettei myöskään Väinö Linna itse olisi hyväksynyt asiaa.

Petteri Linna ilmaisee oikaisevansa mielipidekirjoituksessa asiasta syntyneen väärinkäsityksen.

HS kirjoitti aiemmin, että elokuvan tuottajan mukaan tuotteiden kohdalla on toimittu sopimusten mukaisesti ja Väinö Linnan perikunnan kanssa on tehty asianmukaiset sopimukset. HS mainitsee jutussa, että perikunta ei suostunut antamaan lehdelle haastattelua asiasta.

Toistaiseksi Tuntemattoman sotilaan nimissä on kaupiteltu Saludo-kahvia, Vichy-pulloja ja Sinituote-siivousvälineitä, kuten esimerkiksi wc-harjoja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?