Valtava tieliikenteen ohjaustaulu putosi Kehä III:lla – yksi kaista yhä suljettu

Valtavan kokoinen tieliikenteen ohjaustaulu putosi alas, kun rekka suistui tieltä.

7.8.2017 6:46 | Päivitetty 7.8.2017 10:02

Vantaalla Kehä kolmosella liikenteessä on poikkeusjärjestelyjä aamuisen onnettomuuden takia. Ohjaustaulu putosi Martinlaakson voimalaitoksen kohdalla aikaisin aamulla ja yksi itään menevä kaista on suljettu liikenteeltä. Onnettomuuspaikalla on kolme kaistaa, joista kaksi on nyt auki.

Helsingin tieliikennekeskuksen kertoi puoli kymmenen jälkeen aamulla, että onnettomuuspaikan kohdalla joudutaan vielä tänään sulkemaan kaistoja, jotta tieltä suistunut rekka saadaan turvallisesti pois. Tieliikennekeskuksen mukaan liikenne paikalla sujui kuitenkin kohtuullisen hyvin.

Aamulla liikenne Kehä III:lla itään päin oli kokonaan poikki ja autoilijoita suositeltiin välttämään Kehä kolmosta. Poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja Dennis Pasterstein arvioi Twitterissä, että onnettomuus voi näkyä ruuhkina myös Kehä I:llä.

Pudonnut ohjaustaulu on noin 20 metriä leveä ja reilu kolme metriä korkea. Päivystävä palomestari Ari Koivu sanoi aamulla, että ohjaustaulu pyritään samaan mahdollisimman nopeasti pois tieltä.

– Liikenteellisesti tämä on katastrofi, on maanantaiaamu ja lomat ovat loppu, Koivu sanoi.

Liikenne poikki onnettomuuden takia Kehä 3 itään Petikon kohdalla. Liikenne ruuhkautunut pahasti. #iupoliisi #poliisi #pelastus pic.twitter.com/epCQkgi4v0— Poliisi Itä-Uusimaa (@IUPoliisi) 7. elokuuta 2017

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tilanne sai alkunsa, kun puoliperävaunurekka suistui tieltä pientareelle ja vei ohjaustaulun mennessään alas. Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa.

Pelastuslaitos sai hälytyksen asiasta noin kello puoli viisi aamulla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?