Halla-aho lähetti haastemiehen perään – Raimo Vistbacka: Saa tulla Norjaan

Haastemies ei tavoita minua ellei hän tule Pohjois-Norjaan, Raimo Vistbacka sanoo.

Jussi Halla-aho (vas.) ilmoitti perjantaina turvautuvansa haastemieheen, jotta puolueen selvityspyyntö tavoittaa Raimo Vistbackan. Vistbacka on ensi viikon Norjassa.

Kissa ja hiiri -leikki perussuomalaisten veteraanipoliitikon Raimo Vistbackan ja puolueen puheenjohtaja Jussi Halla-ahon (ps) välillä jatkuu vielä ainakin ensi viikon.

Jussi Halla-aho ilmoitti perjantaina tiedotustilaisuudessa, että hän turvautuu haastemieheen, jotta puolueen selvityspyyntö tavoittaa Vistbackan. Puolue haluaa kirjallisen selvitystä Vistbackan hänen julkisuudessa antamien lausuntojensa vuoksi.

Halla-ahon mukaan puolue lähetti kirjatun kirjeen Vistbackalle. Vistbacka ei ole kuitenkaan noutanut postista kirjelähetystä.

Niinpä Halla-ahon joukot laittavat asialle haastemiehen.

– Onhan se hyvä, että haastemiehilläkin on töitä, IS:n tavoittama Raimo Vistbacka tokaisee.

Vistbacka sanoo, että ensi viikolla haastemiehen on hankala häntä tavoittaa. Vistbacka on koko ensi viikon matkoilla. Hän on etukäteen tilatulla matkalla Pohjois-Norjaan.

– Haastemies ei tavoita minua ellei hän tule Laxelviin tai Kautokeinoon.

Raimo Vistbacka vakuuttaa, ettei hän ole nähnyt minkäänlaista postin ilmoitusta kirjatusta kirjeestä.

Vistbacka kertoo, että hän oli juhannuksen jälkeen toista viikkoa Savonlinnassa. Poika haki sinä aikana postit laatikosta.

– Kun tulin kotiin, oli tullut puolisen metriä postia. Otin nurkasta kiinni ja vähän puristelin, pari kirjettä siinä tippui, mutta ei sieltä sellaista ohutta postin saanti-ilmoitusta tullut.

Vistbacka arvelee, että pieni mitätön paperipala on varmaan hukkunut jonnekin.

– Ei se minun käsiini ole tullut.

Perussuomalaisten tiedotustilaisuudessa Jussi Halla-aho kertoi, että puolueessa on kolme jäsentä, joilta puoluejohto vaatii selvityspyyntöä.

Halla-ahon mukaan kaksi ei ole noutanut kirjattua kirjelähetystä. Yksi on vastannut selvityspyyntöön pyydetyllä tavalla, mutta vastaus ei tyydytä puoluejohtoa.

Raimo Vistbacka sanoo, ettei hän tarkkaan tiedä, kenelle selvityspyyntöjä on lähetetty.

– Ei se tavallinen pulliainen ole, kyllä sen täytyy olla joku niin sanottu merkkihenkilö.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?