Tunnistatko tämän miehen? Vei vanhukselta Lidlin ruokakassin väkivalloin - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Tunnistatko tämän miehen? Vei vanhukselta Lidlin ruokakassin väkivalloin

Valvontakamerakuva ryöstäjästä.

Valvontakamerakuva ryöstäjästä.

Julkaistu: 5.7.2017 13:00

Valvontakameran kuviin tallentuneella miehellä pipo, aurinkolasit ja tupakka suussa. Hän kantaa toisessa kädessään iäkkäältä rouvalta anastamaansa Lidlin ruokakassia.

Poliisi kaipaa lisähavaintoja ja tunnistustietoja miehestä, joka varasti iäkkäältä rouvalta ruokakassin juuri ennen juhannusta Oulussa. Rikos tapahtui noin kello puoli neljältä 22. kesäkuuta Isokatu 61:n kohdalla.

Harmaaseen pipoon, mustaan takkiin, vaaleisiin farkkuihin pukeutunut mies seisoskeli Lidlin ulkopuolella ja lähti seuraamaan iäkästä rouvaa Heinäpään suuntaan. R-kioskin edessä mies tarttui rouvan kädessä olleeseen muovikassiin. Rouva puolustautui ja yritti estää muovipussin viemisen. Silloin mies käytti väkivaltaa ja rouva kaatui maahan loukaten itsensä.

Kuvituskuva

Tekijän anastama Lidlin muovipussi sisälsi vanhuksen ruokaostoksia.

Poliisi on saanut tekijästä havaintoja, mutta kaipaa edelleen lisähavaintoja ja tietoja. Mikäli tunnistat tekijän tai sinulla on tietoa tapahtuneesta, lähetä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: vakivalta.oulu@poliisi.fi. Havainnoista voi myös soittaa Oulun poliisin vihjepuhelimeen 0295416194. Jos havaitset kuvan miehen esimerkiksi kaupungilla, poliisi pyytää ilmoittamaan asiasta hätänumeroon 112.

Tuoreimmat osastosta