Entinen perussuomalainen tylyttää loikkareita: ”Edistävät punavihreiden pyrkimyksiä”

rac

Julkaistu:

Perussuomalaisiin loikkaavat edistävät punavihreiden valtapyrkimyksiä, kertoo perussuomalaisista lähtenyt Vesa-Matti Saarakkala.
Perussuomalaisista irtautuneen Uusi Vaihtoehto -ryhmän kansanedustaja Vesa-Matti Saarakkala arvostelee perussuomalaisiin palanneita kansanedustajia suorasanaisesti.

– Jos useampi loikkari tulisi, Suomessa pidetään sitten ennenaikaiset eduskuntavaalit ja ainakin vihreät nousisivat niissä hallitukseen, jos vaalit olisivat heti kohta, Saarakkala kommentoi Ilta-Sanomille.

– Jokainen loikkari edistää nyt punavihreiden valtapyrkimyksiä ja vaarantaa Suomen vakauden, hän lisää.

Tänään perussuomalaisiin palannut, pari viikkoa sitoutumattomana ollut Arja Juvonen saa Saarakkalalta suorat sanat.

– Oli jo aikanaan oikea analyysi, että häntä ei kysytty Uuteen Vaihtoehtoon, koska hallitusta ei voi pitää pystyssä sellaisten ihmisten toimesta, jotka eivät mieti kokonaisuutta, vaan lähinnä omaa poliittista pärjäämistään, Saarakkala kommentoi.

Hän viittaa siihen, että Juvoseen ei otettu yhteyttä kun Uusi Vaihtoehto perustettiin heti Jussi Halla-ahon noustua perussuomalaisten puheenjohtajaksi.

Aiemmin perussuomalaisiin palasi kansanedustaja Ritva Elomaa, joka vielä pari viikkoa sitten antoi haastatteluja Uuden Vaihtoehdon riveistä.

Saarakkalan tiedossa ei ole, että joku muu heidän ryhmästään harkitsisi vielä paluuta perussuomalaisiin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt