Kansanedustaja Arja Juvonen palaa perussuomalaisten eduskuntaryhmään

Perussuomalaiset tiedotti asiasta tiistaina.

27.6.2017 11:33

Kansanedustaja Arja Juvonen palaa perussuomalaisten eduskuntaryhmän jäseneksi. Juvonen on Uudenmaan kansanedustaja. Hän on ollut puolueen jäsen 10 vuoden ajan.

– Kuluneen kahden viikon aikana olen saanut selvyyden sille, että haluan jatkaa perussuomalaisten eduskuntaryhmän jäsenenä. Päätökseen on vaikuttanut keskustelut jäsenistön, kenttäväen, äänestäjien ja perussuomalaisen eduskuntaryhmän jäsenten kanssa, Juvonen kertoo tiedotteessa.

– Perussuomalaisten puolue on minulle ennallaan, enkä näe ristiriitaa puolueen ja oman poliittisen agendani kanssa. Soten epävakaa tilanne tällä hetkellä korostaa entisestään sitä, että yhteisten asioiden eteen on meidän kaikkien tehtävä töitä entistäkin tiiviimmin. Siihen työhön haluan myös itse palata.

Juvonen kertoo selvittäneensä itselleen kuluneen kahden viikon aikana puoluekokouksen ja sitä seuranneen puolueen ja eduskuntaryhmän hajoamisen taustoja.

– Puoluekokouksen valinnat olivat viesti jäsenistöltä, jäsenäänestys on demokratiaa ja sitä on kunnioitettava, Juvonen toteaa tiedotteessa.

Juvonen ilmoitti asiasta myös Twitterissä.

Omia ei jätetä. Omia puolustetaan. Siksikin palaan takaisin ps eduskuntaryhmään. Ja kyllä tuo sotekin taitaa ps työnaista tarvita ❤️— Arja Juvonen (@arjajuvonen) 27. kesäkuuta 2017

Puolueen puheenjohtaja Jussi Halla-aho vihjasi asiasta Facebook-seinällään maanantaina.

– Huomenna taas mielenkiintoista tiedotettavaa. Stay tuned, Halla-aho kirjoitti.

Perussuomalaisten Facebook-sivuilla luvattiin, että puolue tiedottaa asiasta kello kymmenen aikoihin. Tiedottaminen viivästyi puolellatoista tunnilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?