Kotimaa

Mies hukkui Iijokeen – ohikulkija huomasi vedessä olleen ihmisen

Julkaistu: , Päivitetty:

Keski-ikäinen paikkakuntalainen mies on hukkunut Iissä Iijokeen Pohjois-Pohjanmaalla, kertoo poliisi.
Ohikulkija huomasi vedessä olleen ihmisen ja teki ilmoituksen. Poliisin mukaan mies on tunnistettu. Poliisi ei epäile rikosta, ja tutkii asiaa kuolemansyyn tutkintana.

Poliisin mukaan mies löytyi tänään puolenpäivän aikaan Iin Asemankylässä Iin taajaman itäpuolella.

Kyseessä on juhannuksen viides hukkumistapaus.

Kaksi miestä hukkui Valtimolla Kalajärvellä Pohjois-Karjalassa juhannuspäivänä noin kello yhden aikaan. Onnettomuudessa kuolivat 60-vuotias nurmeslainen ja 67-vuotias valtimolainen mies. Miehet olivat lähteneet kalastamaan aamulla yhdeksältä. Ilmoituksen tehnyt henkilö oli havainnut järvellä kumollaan olevan veneen. Asiaan ei epäillä liittyvän rikosta ja poliisi suorittaa tapahtumasta kuolemansyyn tutkinnan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kaakkois-Suomessa Pyhtäällä noin 30-vuotias nainen löytyi juhannusaattona hukkuneena Kärsäjärvestä, kertoo poliisi. Nainen löydettiin noin puoli yhdeltätoista aamupäivällä. Poliisin mukaan asiassa ei ole rikokseen viittaavaa. Poliisi jatkaa asian selvittelyä normaalina kuolemansyyn tutkintana.

Etelä-Savossa Puumalassa hukkui 60-vuotias Puumalassa asunut mies. Pelastuslaitoksen mukaan joukko ihmisiä oli viettämässä juhannusta saaressa, kun yksi seurueen jäsenistä oli lähtenyt veneelleen ja ilmeisesti liukastunut kalliolla. Pelastuslaitos sukelsi hukkuneen miehen vedenpohjasta. Tapahtumassa ei epäillä rikosta.