Sampo Terho julkaisi saamaansa törkypalautetta: ”Kyllä sinä rehellisesti sanottuna olet...”

Perussuomalaisten eduskuntaryhmästä eronnut eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho kirjoittaa blogissaan tympääntyneensä viharyöppyyn.

Sampo Terholle on ryöpynnyt negatiivista palautetta Uuteen vaihtoehtoon siirtymisen jälkeen.

19.6.2017 11:31

Perussuomalaisista alkuviikolla eronneet Uusi vaihtoehto -ryhmän kansanedustajat ovat joutuneet viharyöpyn ja jopa tappouhkauksien kohteiksi. Eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho on julkaissut blogissaan internetin kautta saamaansa törkypalautetta.

– Ne ehkä auttavat ymmärtämään, miksi se minkä päätin jättää taakseni, alkoi tympäistä, Terho perustelee blogissaan.

Terho kiittelee kuitenkin, että suurin osa palautteesta on ollut kiittävää ja rohkaisevaa. Terhon mukaan positiivinen palaute osoittaa, että kansalaiset ovat valmiita antamaan Uudelle vaihtoehdolle mahdollisuuden. Helsingin Sanomien kyselyn mukaan yli puolet suomalaisista hyväksyy perussuomalaisten kapinallisten toimet.

Vihapalautteessa toivotaan kuolemaa

Terho kertoo blogissaan myös, että Uusi vaihtoehto -ryhmän kansanedustajat perustavat uuden puolueen jo ensi viikolla. Hän kertoo tuntevansa olonsa lopulta helpottuneeksi, vaikka tietää, että edessä on vaikea tie.

– Uusi poliittinen kotimme tullaan rakentamaan myönteisyyden ympärille, vapaana vihasta ja möläytyksistä, Terho kirjoittaa.

Facebookin, sähköpostin ja nettisivujen kautta Terholle tulleessa palautteessa muun muassa toivotaan hänen kuolevan syöpään ja kysellään, onko kotona vakuutukset kunnossa.

Tällaista palautetta Terholle on tullut:

– Kyllä sinä rehellisesti sanottuna olet yksi paskaläjä koko ukko.

– Olet tyhmin ihminen mikä koskaan on ollut eduskunnassa.

– OLET SIKA KUOLE SYÖPÄÄN.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?