Kotimaa

Perussuomalaisten Ruoho: Jos eriäville mielipiteille ei ole tilaa, jatkoa täytyy pohtia

Julkaistu:

Perussuomalaisten puheenjohtajakisassa mukana ollut Veera Ruoho sanoo katsovansa, saavatko hänen arvonsa ja ajatuksensa enää jatkossa tilaa muuttuneessa puolueessa.
Hallituspuolueiden puheenjohtajat ovat käyneet tänään maanantaina pääministeri Juha Sipilän (kesk) johdolla keskusteluja hallitusyhteistyön jatkomahdollisuuksista Kultarannassa. Hallituksen jatko nykyisellään on auki, koska viikonloppuna hallituspuolue perussuomalaisten uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Jussi Halla-aho.

Ilta-Sanomien tavoittama perussuomalaisten kansanedustaja ja puolueen puheenjohtajakamppailussakin mukana ollut Veera Ruoho pohtii omaa tulevaisuuttaan puolueessa.

– Mielenkiinnolla katson, onko tilaa omillekin ajatuksille, jotka eivät kaikki ihan ole yksi yhteen tämän kyseisen täyskäden kanssa. Asia varmasti selkiytyy, Ruoho toteaa.

– Jos koen asian sillä tavalla, että ei ole, niin jatkoa täytyy pohtia. Muutamilla muilla on samoja mietteitä. Arvot ovat kuitenkin tärkeitä, hän sanoo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Väistyneen puheenjohtajan Timo Soinin linjaa kannattanut Ruoho katsoo, että mikäli puolue haluaa vaikuttaa asioihin, se tarkoittaa hallituksessa pysymistä.

Hän toteaa, että odotukset Halla-ahon suuntaan ovat nyt kovat.

– Halla-ahon on vakuutettava lähinnä kokoomus siitä, että arvokysymykset pysyvät (hallituksen linjan mukaisina). Olen saanut useammallekin todeta, että ei nyt tuomita ennen tekoja. Katsotaan, miten Jussi onnistuu johtajana. Siinä tarvitaan neuvottelutaitoja myös muiden puolueiden kanssa, Ruoho muotoilee.

Hän toteaa, että joka vaalien jälkeen osa on enemmän tai vähemmän tyytyväinen tai pettynyt äänestystulokseen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ruoho lisää, ettei aio kuitenkaan tehdä omalla kohdallaan hätiköityjä johtopäätöksiä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt