Helsinkiläinen Riina, 20, on ollut kadoksissa lähes kuukauden – tämä kaikki tapauksesta tiedetään nyt - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Helsinkiläinen Riina, 20, on ollut kadoksissa lähes kuukauden – tämä kaikki tapauksesta tiedetään nyt

MTV:n mukaan poliisi haluaa tavoittaa Riina Mäkisen myös Loviisassa aiemmin tapahtuneeseen rikosjuttuun liittyen. Tapauksesta epäillään 30-vuotiasta miestä.

Vapaaehtoiset ovat etsineet Riina Mäkistä Vanhakylän alueella Loviisassa. Myös poliisi on etsinyt Mäkistä kahden päivän ajan viime viikolla.­

6.6.2017 18:24

MTV:n saamien tietojen mukaan poliisi haluaa tavoittaa kadonneen Riina Mäkisen myös Loviisassa aiemmin toukokuussa tapahtuneeseen rikosjuttuun liittyen, josta epäillään 30-vuotiasta miestä.

– Kadonnut nainen on tuotu esiin tässä yhteydessä ja hänen epäillään ehkä liittyvän juttuun jollain tapaa. Nainen on mahdollisesti ollut epäillyn miehen kyydissä, mutta emme tiedä, missä kaikessa hän on ollut osallisena, rikoskomisario Jyri Hiltunen Itä-Uudenmaan poliisista sanoi MTV:lle.

Miestä epäillään tällä hetkellä ainakin törkeästä varkaudesta, varkaudesta, ampuma-aserikoksesta, yleisvaaran tuottamuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

MTV:n mukaan mies vangittiin 12. toukokuuta. Itä-Uudenmaan poliisi sai tuolloin hälytyksen Loviisan Vanhakylän Heskerintielle. Alueelta oli kuultu laukauksia.

Riina Mäkistä on etsitty Loviisassa.­

Etsinnät ovat keskittyneet Loviisan vanhakylän alueelle.­

Ilta-Sanomien haastatteleman Vapaaehtoisen pelastuspalvelun (Vapepa) aluepäällikön Jarmo Hollsteinin mukaan pelastuspalvelun vapaaehtoiset ovat etsineet Mäkistä sunnuntaina juuri Vanhakylän alueella Heskerintien läheisyydessä.

Mäkisen katoamistapauksen tutkinnanjohtaja, rikosylikonstaapeli Jussi Wahe kertoi tiistaina, että myös poliisi on suorittanut etsintöjä viime viikolla kahtena päivänä.

Poliisin mukaan Mäkinen on havaittu viimeksi 10.–11. toukokuuta Loviisassa Pernajassa Kuninkaantien ABC-aseman läheisyydessä.

Helsinkiläisnaisen läheiset ovat etsineet häntä sosiaalisen median avulla. Mäkisen äidin Facebookissa tekemää katoamista koskevaa päivitystä on jaettu jo lähes 11 000 kertaa.

Mäkinen on tummahiuksinen, 162 senttimetriä pitkä ja normaalivartaloinen. Hänellä oli katoamishetkellä yllään tummat vaatteet.

Poliisi pyytää yleisöjä ilmoittamaan tapaukseen liittyvät havainnot puhelimitse numeroon 029-547 5332 tai 029-547 5349.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?