Poliisi vahvistaa: Herttoniemenrannasta löytynyt ruumis on kateissa ollut Valtteri Ihalainen - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Poliisi vahvistaa: Herttoniemenrannasta löytynyt ruumis on kateissa ollut Valtteri Ihalainen

Sunnuntai-iltana vedestä Helsingissä löydetty ruumis on vahvistettu kateissa olleeksi Valtteri Ihalaiseksi.

23.4.2017 21:03 | Päivitetty 23.4.2017 21:50

Helsingin Herttoniemenrannasta sunnuntai-iltana löytynyt ruumis on vahvistunut tammikuun lopusta asti kateissa olleeksi Valtteri Ihalaiseksi.

Ruumis oli vedessä, josta pelastuslaitoksen työntekijät nostivat sen veneeseen. Vainaja löytyi Amiraali Cronstedtin rannasta.

Helsingin poliisilaitokselta vahvistetaan Ilta-Sanomille, että Herttoniemenrannasta löytynyt ruumis on kadonneen Valtteri Ihalaisen.

– Se pitää paikkansa, ruumis on varmuudella tunnistettu Valtteri Ihalaiseksi, ja omaiset tietävät asiasta, yleisjohtaja, ylikomisario Jorma Makkonen Helsingin poliisista vahvistaa.

Makkosen tietojen mukaan ruumis löytyi, kun hätäkeskukseen tuli ilmoitus Herttoniemessä vedessä kelluvasta ihmisen ruumiista.

Makkonen ei toistaiseksi pysty kertomaan asiasta muuta.

– Se jatkuu kuolemansyyntutkintana, nyt katsotaan mitä siinä on tapahtunut. Poliisi tiedottaa siitä lisää sitten, jos on aihetta tiedottaa.

38-vuotias Ihalainen katosi tammikuun lopussa. Viimeinen havainto miehestä on tehty sunnuntaina 29.1.2017 aamuyöllä hieman ennen kello neljää Kulosaaren ostoskeskuksessa sijaitsevalla Kulosaari Clubilla, jossa hän oli viettämässä iltaa.

Ihalaisen loppuyön liikkeistä ei ole ollut tietoa, mutta miehen on epäilty kävelleen kohti Herttoniemenrannassa sijaitsevaa kotiaan.

Vedestä löydetty ruumis toimitettiin rantaan pelastuslaitoksen veneellä.­

Kadonnut löytyi läheltä asuinpaikkaansa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?