Merikarvialla harrastetaan lauantaina kunnallista seksiä – Sivistysjohtaja: ”Täällä nousee muukin kuin kala jokeen” - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Merikarvialla harrastetaan lauantaina kunnallista seksiä – Sivistysjohtaja: ”Täällä nousee muukin kuin kala jokeen”

”Kieli poskella tietysti”, sivistysjohtaja antaa tekniikkavinkkejä.

31.3.2017 21:28

Merikarvian kunta pohjoisessa Satakunnassa yrittää lauantaina tempaista väkilukunsa jämäkälle kasvu-uralle.

Kunta villitsee kuntalaisia ”peitonheilutustalkoihin” eli lisääntymistarkoituksessa harjoitettavaan seksinharrastukseen.

Tapahtuman Facebook-sivujen mukaan 18 aikoo osallistua varmasti ja 49 harkitsee osallistuvansa. 49 on pariton luku, mikä saattaa osaltaan selittää epävarmuutta.

– Kieli poskella tietysti, sivistysjohtaja Jari Kosma neuvoo omaa yhdyntätekniikkaansa vielä miettiviä.

Koska kutsu seksitalkoisiin kävi jo ennen aprillipäivää, kyseessä ei ole aprillipila, vaikka lauantaina onkin aprillipäivä, vaan kyseessä on, jos näin voi sanoa, totinen tosi. Aprillipäivä valittiin toimeenpanopäiväksi sen vuoksi, että siitä tasan yhdeksän kuukauden päästä alkaa Merikarvian 150-vuotisjuhlavuosi.

Ensimmäisenä syntyvä uusi merikarvialainen tullaan palkitsemaan ”ruhtinaallisesti”. Sivistysjohtaja Kosma kertoo uusia merikarvialaisia syntyneen jo pitkään vuositasolla vaivaiset 25-35 vuodessa.

Kosma ei lähde ennustamaan, millaisiin lukuihin talkoilla päästään.

– Se on niin onnesta kiinni, Kosma arvioi.

Kunnallisen seksitempauksen taustalla on Satakunnan Kansan toimittajan Ville Hammarbergin tammikuinen artikkeli Merikarvian juhlavuoden ensimmäisen vauvan palkitsemisesta, jossa hän ennusti "Merikarvian kunnassa saavat patjat todennäköisesti hurjaa kyytiä 1. päivänä huhtikuuta kuluvana vuonna."

– Tartuimme vitsiin, Kosma kertoo.

Kunta on tehnyt johtavien viranhaltijoiden voimin videon, jossa näytetään karvaalla merikarvialaisella jekkumeiningillä mallia peitonheilutukseen. Videolla esiintyvät roolihahmot Merikarvian Kari ja Merikarvian Jari sekä Mervi ja Mirva, joiden seksiansaan Jari ja Kari lankeavat kesken omien harrastustensa, punttisalin ja kalastuksen.

”Kuntalaiset voivatkin videon inspiroimana osallistua peittojen heilutukseen kotonaan, naapurissa, mökillä (joita meillä löytyy muuten 1700 kpl) tai vaikkapa ulkosalla (jos luonto kestää moisen)”, kunta tiedotti ja jatkoi:

”Tyyli on vapaa - raivoisasti, hellästi, aistillisesti, ronskisti, iloiten, pikaisesti, kiireettömästi tai jopa porukalla - kukin makunsa mukaisesti, kunhan ketään ei pakoteta väkisin. ”

”Elokuvaa tehtäessä ei ole vahingoitettu ihmisiä, eläimiä tai virkamiehiä”, tiedote vakuuttaa.

Aikooko sivistysjohtaja itse heiluttaa peittoa?

– Itse asiassa kyllä. Kun on muitakin innostanut, pitää itsekin tarttua.

Millä tyylillä henkilökohtaisesti?

– Iloisesti, porukkaakin voi olla jonkun verran läsnä.

Keitä kutsutaan?

– Menemme kievariin. Siellä on tanssit.

Kuulostaa villiltä.

– Ihan normimeininkiä täällä päin maailmaa.

Missä päin olette?

– Tämä on Pohjois-Satakunnassa 50-60 kilometriä Porista pohjoiseen.

Meren rannalla ilmeisesti?

– Kyllä joo.

Mistä teidät tunnettiin ennen peitonheilutusta?

– Tämä on perinteinen kalastuspaikkakunta ja täällä on ollut paljon sahoja. Ahlströmin suku on täältä lähtöisin ja siirtyi tuohon viereen Noormarkkuun. Tämä on pohjoisin suomenkielinen kunta. Seuraava pohjoiseen, Kristiinankaupunki, on ruotsinkielinen.

Mikä on hauskinta, mitä Merikarvialla voi tehdä housut jalassa?

– Eiköhän se ole kalastaminen, kun on meri ja joki. Siellä jo lohi ui ja taimen nousee.

Ja huomenna joku muukin?

– Juuri näin. Nousee täällä muukin kuin kala jokeen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?