Kotimaa

Timo T.A. Mikkosen koskettava kuolinilmoitus julkaistiin Helsingin Sanomissa

Julkaistu: , Päivitetty:

Kuolinilmoitus
Mediayrittäjä, toimittaja Timo T.A. Mikkosen koskettava kuolinilmoitus julkaistiin lauantain Helsingin Sanomissa.
Timo T.A. Mikkosta muistettiin lauantaina Helsingin Sanomissa julkaistussa muistokirjoituksessa koskettavalla muistovärssyllä.

– Olen siirtynyt vain rauhaan lempeään, silti teidän olen, lähellenne jään. Tallentakaa menneen parhaat muistot, muiden olla antakaa. Kuin ennen voimissani te minut muistakaa, muistovärssyssä todetaan.

Kuolinilmoituksessa kirjoitetaan, että Mikkosta jäivät rakkaudella kaipaamaan hänen vaimonsa Nina Mikkonen ja neljä lasta, joista kaksi perheineen, sekä sukulaiset ja ystävät. He kiittävät kaikkia Timo T.A Mikkosen muistoa adressilla kunnioittaneita. He kiittävät myös hoitohenkilöitä, jotka auttoivat Mikkosen hoitamisessa.

69-vuotias Mikkonen kuoli pitkällisen sairauden uuvuttamana 24. tammikuuta. Hän sai aivoinfarktin viitisen vuotta sitten. Mikkonen nukkui pois perheen ja läheisten läsnä ollessa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Mikkonen on haudattu Mäntsälän hautausmaalle Mikkosten sukuhautaan. Siunaus toimitettiin perheen ja läheisten läsnä ollessa.

Timo T.A. Mikkonen aloitti toimittajauransa 1960-luvulla Uusi Suomi -sanomalehdessä ja Yleisradion radiouutisten avustajana. Televisiourallaan Mikkonen isännöi MTV3:lla muun muassa M-Show-keskusteluohjelmaa 1970-luvulla sekä Tänään, tässä ja nyt -makasiiniohjelmaa 1980-luvulla.

Hän isännöi myös PTV4-kanavalla Illan päätteeksi Timo T.A. -keskusteluohjelmaa 1990-luvulla.


Päivitys 18.2. klo 11.18: Korjattu kirjoitusvirhe, Mikkosella on Nina Mikkosen kanssa kaksi yhteistä lasta, kaikkiaan neljä lasta.