Vihjasiko Susanne Päivärinta erostaan viimeisessä lähetyksessä? ”Tämä oli kuulkaa tässä”

Ylen toimittaja Susanne Päivärinta erosi yllättäen Yleisradion palveluksesta. Hän on jo kolmas Yleltä hiljattain irtisanoutunut toimittaja.

9.2.2017 16:54

Ylen ajankohtaisohjelma A-studion toimittaja Susanne Päivärinta irtisanoutui Ylen palveluksesta yllättäen tänään torstaina. Edellisenä iltana hän esiintyi vielä A-studion lähetyksessä.

Lähetys on katsottavana Yle Areenasta.

Lähetyksessä käsiteltiin teemaa ”Miksi meitä on niin helppo huijata netissä?” Päivärinta päätti lähetyksen enteelliseen loppujuontoon.

– Huomenna A-studiossa pureudutaan kaksoiskansalaisuuskohuun. Minä kiitän nyt seurasta, tämä oli kuulkaa tässä. Kiitos, jos jaksoitte katsoa, Päivärinta sanoi.

Seuraavana päivänä, tänään torstaina, Päivärinta irtisanoutui.

Suomen Kuvalehden mukaan Päivärinnan irtisanoutumisen syynä on Ylen päätoimittajan Atte Jääskeläisen tiukka linja. Päivärinta syyttää Jääskeläistä sensuurista Ylen työntekijöille sähköpostittamassaan erokirjeessä.

”Ihanat kollegat, on aika sanoa good bye! Lähes 20 vuotta suoria kysymyksiä suorissa lähetyksissä. Huikea matka tv:n tekemisen – niin kameran edessä kuin takana”, SK kertoo Päivärinnan kirjoittavan.

Ilta-Sanomat ei tavoittanut Päivärintaa kommentoimaan asiaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?