Aku Hirviniemi todisti tyttärensä kanssa välikohtausta Riihimäen asemalla – vartija laittoi nälkäisen asemiehen rautoihin - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Aku Hirviniemi todisti tyttärensä kanssa välikohtausta Riihimäen asemalla – vartija laittoi nälkäisen asemiehen rautoihin

Suosittu näyttelijä Aku Hirviniemi todisti Riihimäen juna-aseman ravintolassa outoa episodia, jonka selvittämiseen tarvittiin myös poliisia.

Aku Hirviniemi.

29.1.2017 8:43

Välikohtaus sattui lauantai-iltapäivällä hieman ennen puoli neljää.

Hirviniemi kirjoittaa Twitter-tilillään, että hän oli syömässä tyttärensä kanssa, jonka jälkeen alkoi tapahtua.

– Riihimäellä sattuu ja tapahtuu, Hirviniemi kirjoittaa Twitter-tilillään.

Riihimäellä sattuu ja tapahtuu. Tyttären kanssa päivällä syömässä asemaravintolassa ja mies ryösti revolverin kanssa sämpylän.— Aku Hirviniemi (@hirviniemi) January 28, 2017

Jos viesti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kanta-Hämeen poliisin tilannekeskuksesta kerrotaan Ilta-Sanomille, että ravintolaan tuli mies, joka vei sämpylän. Tämän jälkeen mies lähti ravintolasta pois, mutta sai vartijan peräänsä.

– Mies on näpistänyt sämpylän, vastustanut kiinniottoa ja hänet on vartijan toimesta laitettu rautoihin, poliisista kerrotaan Ilta-Sanomille.

Hirviniemi jäi Twitter-viestinsä perusteella siihen käsitykseen, että mies olisi käyttänyt käsiasetta rikoksen yhteydessä. Poliisin mukaan näin ei kuitenkaan ollut. Ase löytyi kylläkin miehen hallusta kiinnioton jälkeen.

– Kun asiaa on katsonut sivusta ja kun on yhdistänyt pari asiaa, on voinut tulla tämmöinen käsitys (aseen käytöstä rikoksen yhteydessä), mutta ei siinä ole asetta käytetty, poliisi tähdentää.

Poliisi tuli paikan päälle. Mies sai sakot näpistyksestä. Hirviniemen näkemän mukaan miehen hallusta löytynyt ase oli revolveri, mutta tätä poliisi ei pystynyt vahvistamaan Ilta-Sanomille lauantai-iltana.

IS tavoitti myös Hirviniemen lauantai-illalla, mutta hän ei halunnut kommentoida asiaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?