Skandaali Hamburger Börsin tanssilattialla: Mies virtsasi naisen jaloille, nainen löi tuopilla

Julkaistu:

Pettymys johti harkitsemattomuuteen, suuttumus äkkipikaisuuteen.
Eri sukupuolet kohtasivat kopeloivalla, lorisevalla ja räiskyvällä tavalla turkulaisen hotelliravintolan Hamburger Börsin yökerhon tanssilattialla sunnuntaina aamuyöllä.

Tuloksena oli skandaalimaista käytöstä ja poliisitutkinta. Pettymys johti harkitsemattomuuteen, suuttumus äkkipikaisuuteen.

Poliisin alustavan käsityksen mukaan mies oli yrittänyt lähennellä naista, minkä jälkeen nainen oli elein ja sanoin selkeästi viestittänyt miehelle, ettei missään tapauksessa halunnut tämän koskettelevan itseään.

Tästä kimpaantuneena pettynyt mies oli epäröimättä avannut tanssihousujensa sepaluksen ja muitta mutkitta suunnannut – keskellä tanssilattiaa – virtsasuihkunsa naisen jaloille.

Nyt oli naisen vuoro kimmastua toden teolla ja hän oli kuitannut jaloilleen virtsaamisen lyömällä oikopäätä tuopilla syypäätä.

Poliisi ei kertonut, mihin tuoppi osui tai särkyikö se tai kastuiko myös mies.

Poliisin saapuessa paikalle mies oli edelleen hyvin kiukkuisessa mielentilassa ja hänet otettiin yöksi putkaan.

Yötä ei ollut enää pitkälti jäljellä.

Naista epäillään nyt pahoinpitelystä ja miestä sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta.

Hamburger Börs oli aikoinaan erittäin arvostettu hotelliravintola. Se perustettiin vuonna 1894 nimellä Hamburger Bierhalle ja sai kolme vuotta myöhemmin nykyisen nimensä.

Sen persoonallisen johtajan Wallina Valtinin kerrottiin suurlakon aikana vuonna 1905 torjuneen paistinpannulla lakkolaisten ylläkön.

Ohjelmatarjonta oli legendaarista.

Nykyisen Sokos Hotel Hamburger Börsin yökerho on poliisin kokemusperäisen arvion mukaan nuorison suosima jatkopaikka ilman high society -leimaa. Se on profiililtaan samanlainen kuin Turun muutkin yökerhot, lukuun ottamatta Venus Nighlifea, jossa käy varttuneempi turkulaisto.

Hamburger Börs toimii Turun Kauppatorin reunassa.