Kotimaa

Kerrostaloasunnon kaikki ikkunat säpäleiksi Vantaalla: ”Asukas riehaantui jostain syystä”

Julkaistu:

Poliisi tutkii tapausta vaaran aiheuttamisena.
Keski-Uudenmaan aluepelastuslaitos sai sunnuntaina puoli kolmen aikaan hälytyksen Krakanpolulle Vantaan Pakkalassa. Hälytys oli pelastustoimen mediapalveluun kirjattu nimikkeellä räjähdys/sortuma.

Luonnonvoimista tai onnettomuudesta ei kuitenkaan ollut kyse: lasit rikottiin käsipelillä.

– Asunnon asukas riehaantui jostain syystä ja rikkoi asuntonsa ikkunat, Itä-Uudenmaan poliisin tilannekeskuksesta kerrotaan.

Kuvista näkyy, että talon pihalle on lentänyt ainakin televisio tai tietokoneen näyttö. Kukaan, myöskään miespuolinen riehuja, ei kuitenkaan ole loukkaantunut tilanteessa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Varmasti siinä ikkunan alapuolella ovat olleet vaarassa, mutta kehenkään ei ole osunut, onneksi, poliisista kerrotaan.


Silminnäkijän mukaan yhdeksänkerroksisen kerrostalon kolmannessa kerroksessa sijaitsevan asunnon kaikki ikkunat ovat hajonneet ja lentäneet pihan puolelle. Paikalla oli silminnäkijän mukaan kolme poliisiautoa, ambulanssi ja pelastuslaitoksen yksiköitä. Keski-Uudenmaan pelastuslaitos kommentoi, ettei kohteessa ollut tehtävää palokunnalle.



Asunnossa ei poliisin mukaan ollut pidätetyn lisäksi muita henkilöitä. Tapausta tutkitaan ensisijaisesti vaaran aiheuttamisena.