Tumma mies riehui puukon kanssa Kontulassa – poliisi pyytää havaintoja - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Tumma mies riehui puukon kanssa Kontulassa – poliisi pyytää havaintoja

Poliisi kaipaa havaintoja Kontulan ostoskeskuksen alueella tapahtuneista tapon ja pahoinpitelyn yrityksistä.

Julkaistu: 16.12.2016 19:17

Helsingin poliisi kaipaa silminnäkijöitä kahteen Kontulan ostoskeskuksessa keskinäisestä nahistelusta alkaneeseen tappeluun, joiden yhteydessä käytettiin teräasetta.

Ensimmäinen tilanteista tapahtui sunnuntaina 27.11. noin kello 1.15 ravintola Patajätkän ja ravintola Kipparin edustalla.

Poliisin mukaan vuonna 1986 syntynyt mies yritti useita kertoja lyödä samanikäistä miestä teräaseella. Poliisin tietojen mukaan uhri ei saanut vammoja tilanteessa.

Lauantaina 10.12. kello 18.40 aikoihin sama mies yritti lyödä teräaseella vuonna 1976 syntynyttä miestä useita kertoja. Uhri sai tilanteesta lieviä vammoja.

Helsingin käräjäoikeus vangitsi keskiviikkona 14.12. poliisin vaatimuksesta teoista epäillyn miehen. Käräjäoikeuden päätöksen mukaan miestä epäillään todennäköisin syin 27.11. tapahtuneesta törkeän pahoinpitelyn yrityksestä ja 14.12. tapahtuneesta tapon yrityksestä.

Tapahtumat ovat tallentuneet ostoskeskuksen valvontakameroiden tallenteisiin.

Poliisin mukaan niistä on nähtävissä, että molempien tapahtumien aikana paikalla on oleskellut tai paikan on ohittanut useita henkilöitä, jotka ovat havainneet tekijän ja uhrien välisen riitelyn ja teräaseen miehen kädessä.

Poliisi pyytää näitä henkilöitä ottamaan yhteyttä puhelimitse numeroon 0295 475 645 tai sähköpostitse osoitteessa ryosto.helsinki@poliisi.fi.

Teräaseen kanssa ostoskeskuksessa riehunut mies on tummaihoinen, pituudeltaan 180 senttiä ja vartaloltaan tukeva. Mies oli molemmilla kerroilla pukeutunut tummaan toppatakkiin, jonka hupussa on karvareunus.

Ensimmäisellä kerralla miehen jalassa oli vaaleat housut ja toisella kerralla tummat housut.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?