Katso video: Lennu-koira järjesti melkoisen show’n Mäntyniemessä – nuuski ahneesti presidenttiparille tuotua kinkkua

rac

Julkaistu: , Päivitetty:

Presidentti Sauli Niinistö ja hänen vaimonsa Jenni Haukio ottivat vastaan Mäntyniemessä muun muassa jouluhauen, kinkun ja kuusen. Siitä ei jäänyt epäselvyyttä, kuka oli tilaisuuden tähti.
Joulu saapui torstaina tasavallan presidentin virka-asunnolle Mäntyniemeen, jossa presidentti Sauli Niinistö ja hänen puolisonsa Jenni Haukio ottivat vastaan joulutervehdyksiä.

Niinistö ja Haukio saivat joulukinkun Vehmaalta, ja vanhan tradition mukaisesti korppoolaiset toivat presidentille jouluhauen.

Tilaisuuden tähdeksi nousi presidenttiparin Lennu-koira, joka viipelsi pitkin salia pehmolelu suussaan.

Katso yllä olevalta videolta, miten Lennu villiintyi joulukinkusta ja kuorosta!


Lennu syöksyi nuuskimaan presidenttiparille tuotua joulukinkkua suurella innolla. Myös Karjalan Liiton tuomat karjalanpiirakat kiinnostivat koiraa kovasti.

Tilaisuuteen toi jouluista tunnelmaa Cantores Minores -kuoro. Lennu päätti osallistua komeaan laulantaan pomppimalla päin kuoronjohtajaa. Lopulta presidentti Niinistö nappasi koiran syliinsä seuraamaan esitystä syrjemmältä.


Presidentti lupaili, että joulupukki muistaa tänäkin vuonna Lennua.

– On varmasti lahja. Aina hän on saanut ja puolensa pitänyt, presidentti kertoi Ilta-Sanomille.


Tilaisuudessa esiintyi myös Lucia-neito ja Lucia-kuoro. Tämän vuoden Lucia on 18-vuotias abiturientti Ingrid Holm Kemiönsaarelta.

Metsäylioppilaat luovuttivat presidenttiparille komean ja tuuhea joulukuusen. Kuusi oli lähtöisin Grangårdin tilalta Nurmijärveltä.

Lisäksi tuotiin muun muassa joulukukkia Suomen Kukkakauppiasliitolta ja kasvisruokakori eläinsuojelu- ja luonnonsuojelujärjestöjen edustajilta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt