Luumäkeläinen Virve dominoi somen arvontoja: voittanut tänä vuonna jo 23 kertaa

Nukkuva vauva on Virven, 37, salainen ase.

17.11.2016 14:37

Jari Litmasen kirja nimikirjoituksella, vuoden vessapaperit, palovaroitin, lippu Ilveksen ja perhelippu SaiPan lätkämatsiin, neuletakki, mekko...

Kilo suklaata, kirja Tunteiden aakkoset, kolmekymmentä pussia vohvelisuklaata, ilmainen lounas...

Eturivin paikkoja Chisun, Lauri Tähkän ja Michael Monroen keikoille...

Liput asuntomessuille, lapsimessuille ja I love me -messuille sekä Disneyworld Show’hun.

Ynnä muuta ynnä muuta.

Luumäkeläisellä perheenäidillä Virve Tikalla, 37, on ollut hyvä somessa tapahtuvien arvontojen vuosi. Vaikka ei viime vuosikaan huono ollut.

Virve Tikka on eteläkarjalaisen lähihoitaja ja suurperheen äiti ja somearvontojen voittoisa konkari.

– Silloin tuli loppuvuodesta melkein voitto viikossa, Tikka muistelee. Ei kehuen eikä ylpeillen, vaan eteläkarjalaisittain iloisen toteavasti ja vaatimattomasti.

Omaa voittoprosenttiaan Tikka ei osaa sanoa tai ei paljasta, mutta luonnollisestikaan hän ei ole keksinyt reseptiä, jolla voittaa joka kerta.

Tikka katsoo todistaneensa, että somen erilaisissa arvonnoissa voi tavallinen ihminen, hänen tapauksessaan luumäkeläinen lähihoitaja, voittaa.

Voittoja. Makeaa syötävää ja pyyhkimisen apuja.

– Siskoni aina sanoi, ettei se ole mahdollista, mutta nyt hänkin uskoo ja on jo voittanut heijastinpipon pojalleen, Tikka kertoo.

Tänä vuonna Tikka on voittanut 23:ssa Facebookissa tai Instagramissa kohtaamassaan arvonnassa eikä vuosi ole vielä päättynyt, vaikkakin loppusuoralla.

– Vain maaliskuussa ei tullut mitään. Silloin en hirveästi jaksanut sometella.

Kiireisimpänä päivänä kesän kynnyksellä Tikka otti vastaan kotiinkuljetuksena pakettiautolla tulleet vuoden vessapaperit ja talouspaperit ja kävi itse hakemassa ärrän postitiskiltä huomattavan ison suklaavohvelilähetyksen. 30 pussia.

Korutonta kertomaa. Virve Tikan listaus vuoden 2016 menestyksistä.

– Vessapaperi oli laskettu yhden ihmisen tarpeisiin, joten meidän perheessä ne loppuivat jo, mutta talouspaperi riittää yhä.

Osan voitoista Tikka on antanut kavereille ja enemmän tarvitseville.

Tikan perheessä on mies ja neljä pientä lasta, joista nuorin on puolentoista kuukauden ikäinen. Vauva on somearvontojen luumäkeläisen mestarisnaisen salainen ase. Tikka on parhaillaan äitiyslomalla.

– Kun vauva nukkuu, ehtii facebuukata.

Sen jälkeen ei tarvitse kuin klikata, mihin Tikka käyttää oikean käden ”kultaista” etusormeaan.

– Ei se maksa mitään eikä velvoita mihinkään ja kaiken ole saanut, mitä olen voittanut.

Sosiaalisessa mediassa liikkuu erilaisia huijauskampanjoita, joihin ei pidä haksahtaa. Tikalla ei ole ollut huonoja kokemuksia. Hän osallistuu itseään kiinnostaviin ja tunnettujen sivustojen arvontoihin.

– Sellaisia firmoja, joiden sivuja on tullut tykättyä tai mitä kaverit ovat vinkanneet. Musiikki on yksi alueeni.

Hauskin kokemus oli voitto Pätkis-aiheisella runolla.

– Ne oli sitten kaikki kirjoitettu paperilapuille ja laitettu jonkun folion sisälle ja heitettiin arvonnassa lattialle ja kissa kävi rapsuttamassa esiin minun runoni!

Näin se kuului: Pätkis, ei elämäni mihinkään ilman suo sätkis. Olet jo lapsuuden rakas, on ollut kiva saada sut pussissakin takas. Ei ois elämää ilman suo, onneksi aina huudat kaupassa mua.

Tämä Virven ex tempore - runon valitsi voittajaksi kissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?