Kansanedustaja roisilla musiikkivideolla ”huumeiden” ja stripparin kanssa – Terho: ”Enää noin rajuja videoita” - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Kansanedustaja roisilla musiikkivideolla ”huumeiden” ja stripparin kanssa – Terho: ”Enää noin rajuja videoita”

Perussuomalaisten kansanedustajan Juho Eerolan yhtyeen musiikkivideolla näkyy muun muassa viittauksia huumeiden käyttöön.

Perussuomalaisten kansanedustajan Juho Eerolan yhtyeen musiikkivideolla näkyy muun muassa viittauksia huumeiden käyttöön.

Julkaistu: 9.9.2016 21:09

Kansanedustaja Juho Eerolan (ps.) mukaan videon on tarkoituksena näyttää huonon elämän varjopuolia, ei ihannoida huumeiden käyttöä.

Perussuomalaisten kansanedustajan Juho Eerolan yhtyeen tuoreimmalla musiikkivideolla näkyy paljasta pintaa, dildo ja viittauksia seksiin ja huumeiden käyttöön. Videon rajun sisällön vuoksi perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho keskusteli Eerolan kanssa.

– On keskusteltu. Sovittiin lähinnä se, että vaikka kyse on vapaa-ajan harrastuksesta, nyt kun olen hallintovaliokunnan puheenjohtajana niin ei tänä aikana enää noin rajuja videoita julkaistaisi eikä tehtäisi, Eerola kertoo Ilta-Sanomille.

Eerola nimitettiin hallintovaliokunnan puheenjohtajaksi tällä viikolla.

Asiasta ensimmäisenä uutisoineen Helsingin Sanomien haastattelussa Terho totesi puheenjohtajuuden vaativan tietynlaista käyttäytymistä myös vapaa-ajalla.

– Eerola ei esiinny tässä virkatehtävässään. Mutta olemme keskustelleet tästä ja meillä on yhteisymmärrys, että tämänkaltaiset videot kuuluvat menneisyyteen, Terho sanoi HSTV:n Studio Kulmapöydässä.

Musiikkivideo kuvattiin jo keväällä

Eerolan mukaan ensimmäisiä kohtauksia videoon kuvattiin jo huhtikuussa. Kuvaukset päättyivät toukokuussa ja musiikkivideo julkaistiin Suuri Tuntematon -yhtyeen Youtube-kanavalla elokuun lopussa.

Röyhkeä-nimisen kappaleen teksti kertoo Eerolan pohjaa tositapahtumiin. Eerola on sanoittanut laulun.

– Teksti kertoo eräästä tuttavapariskunnasta, jotka koko ajan olivat toistensa kimpussa, toisiaan nokittelemassa.

Vaikka videolla mies vetää ”huumeita” nenäänsä, todellisuudessa perunajauhoa, ei tarkoituksena ole ihannoida huumeidenkäyttöä, Eerola vakuuttaa.

– Siinä halutaan myös näyttää tuollaisen huonon elämän varjopuolia, eikä mitenkään ihannoida huumeidenkäyttöä.

Kansanedustaja Juho Eerola.

Kansanedustaja Juho Eerola.

Tuoreimmat osastosta