Jasper Pääkkösen ja Antero Vartian Löyly sai kovan haastajan Helsingissä – Katajanokalle avattiin suursatsaus - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Jasper Pääkkösen ja Antero Vartian Löyly sai kovan haastajan Helsingissä – Katajanokalle avattiin suursatsaus

Allas-merikylpylän vastikään avattu terassi haastaa Hernesaaren rantaan alkukesästä avatun Löylyn.

14.7.2016 5:48

Helsingin Katajanokalle kovaa vauhtia rakentuvan Allas-merikylpylän terassit aukesivat tällä viikolla. Kylpylän avajaisia vietetään kuitenkin vasta elokuussa, jolloin myös saunojen ja altaiden olisi tarkoitus aueta.

Katso alta, kuinka Katajanokan jättiallas hinattiin paikoilleen.

ISTV vieraili Helsingin tuoreimmassa terassiuutuudessa aurinkoisena keskiviikkoiltapäivänä. Ruuhkaksi asti asiakaskuntaa ei ollut, mutta kylpyläkompleksin kahdelle terassille oli jo avausviikolla löytänyt kiitettävä määrä ihmisiä.

Alun perin Allas-kylpylän piti aueta jo tämän vuoden toukokuussa.

Katajanokan merelliseen ympäristöön nousevalla kylpylä-terassilla on runsaasti yhtymäkohtia Hernesaaren rannassa kesän alussa auenneeseen saunaravintola Löylyyn.

Kansanedustaja Antero Vartian ja näyttelijä Jasper Pääkkösen omistama Löyly on kuvaillut olevansa Suomen mittakaavassa uudenlainen saunan, ravintolan ja terassibaarin yhdistelmä.

Leo Näse nautti auringosta uunituoreella Altaan terassilla.

ISTV kysyi Altaan terassilla päivää paistatelleilta asiakkailta mitä mieltä nämä ovat Helsingin keskustan uudesta terassisatsauksesta. Tuleeko Allas haastamaan Löylyn Helsingin kuumimpana terassi ja sauna -kompleksina?

Alun perin Altaan piti aueta jo tämän vuoden toukokuussa, mutta rakennustyöt ovat viivästyneet toistuvasti. Merikylpylän rakentamisen rahoitusta varten järjestettiin vuonna 2015 joukkorahoituskampanja, jolla kerättiin yhteensä 814.800 euroa.

Valmistuttuaan kelluvalla laiturialueella sijaitsevassa kylpylässä tulee olemaan kaksi lämmitettyä makean veden allasta sekä yksi merivesiallas.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?