Baaripalo levisi kolmanteen kerrokseen asti Lahden keskustassa – syyksi epäillään kassakonetta - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Baaripalo levisi kolmanteen kerrokseen asti Lahden keskustassa – syyksi epäillään kassakonetta

Julkaistu: 28.6.2016 6:45

Aleksanterinkadulla Lahden keskustassa paloi ravintolakiinteistö varhain tiistaiaamuna. Liikenne on suljettu kadulta ja talon asukkaita on ohjattu kadulle odottamaan pelastustöiden päättymistä.

Palokunta sai hälytyksen kerrostaloon Aleksanterinkadulle toria vastapäätä noin kello 4.50 tiistaiaamuna. Seitsemän kerroksisen rakennuksen katutasossa oleva baari oli syttynyt tuleen.

– Kyseessä on kerrostalo, jossa on asuin- ja liiketiloja. Katutasossa olevassa ravintolassa oli palo lähtenyt liikkeelle, kertoo päivystävä palomestari Harri Paukkunen kertoo Ilta-Sanomille.

Tulipalo levisi ravintolakiinteistöstä rakennuksen porraskäytävään ja sitä kautta asuinkiinteistöihin aina kolmanteen kerrokseen asti. Palo saatiin kuitenkin hallintaan ja sammutettua puoli kuuteen mennessä aamulla.

Ravintolassa ei ollut tapahtumahetkellä ketään paikalla, mutta talon asukkaita jouduttiin evakuoimaan turvaan. Tällä hetkellä tulipalon epäillään syttyneen ravintolan kassakoneesta.

– Mitään vaaraa ei enää ole. Suoritamme jälkisammutustöitä ja järjestetään asukkaille tilapäismajoitusta tällä hetkellä, palomestari Paukkunen kertoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?