Matkustajaa alkoi naurattaa metrossa – näyttötaulussa luki ”OISPA KALJAA...” - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Matkustajaa alkoi naurattaa metrossa – näyttötaulussa luki ”OISPA KALJAA...”

HKL:n toimitusjohtajan mukaan erikoisen tekstin näytölle panneen työntekijän kanssa tullaan keskustelemaan arjen koitettua.

”Oispa kaljaa” -teksti ilmestyi metron seinälle Kontulan ja Mellunmäen välisellä rataosuudella perjantai-iltana.

7.5.2016 20:30

Helsingin metrossa myöhään perjantai-iltana matkustaneet hieraisivat silmiään, kun Kontulan ja Mellunmäen välisellä rataosuudella vaunun näyttöön ilmestyi teksti ”Oispa kaljaa...”.

– Rupesin nauramaan, kun näin sen tekstin. Vaunussa ei ollut hirveästi porukkaa, mutta muutama repesi myös nauramaan, kun he huomasivat minun ottavan näytöstä kuvaa, kertoo Helsingin Sanomille kuvan tekstistä lähettänyt matkustaja.

HKL:n toimitusjohtajan Ville Lehmuskosken mukaan asia selvitetään ja ensi viikolla tullaan käymään keskustelu tekstin näyttöruudulle panneen työntekijän kanssa.

– Se ei kyllä millään lailla ole asiallista, siinä on jollakulla huumorintaju pettänyt. Mutta kyse on yksittäisestä tapauksesta, näitä onneksi sattuu hyvin harvoin, Lehmuskoski sanoo.

Metron vuokraaminen juhliin ja muihin tilaisuuksiin on mahdollista. Silloin näytöllä saa Lehmuskosken mukaan lukea sitä, mitä yksityistilaisuuden järjestäjä sattuu haluamaan.

– Mutta silloin kun ollaan linjaliikenteessä, näytetään ainoastaan seuraavan aseman nimeä, hän painottaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?