Kahta miestä epäillään 15-vuotiaan tytön raiskauksen yrityksestä Porissa - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Kahta miestä epäillään 15-vuotiaan tytön raiskauksen yrityksestä Porissa

Epäilty raiskausyritys tapahtui Herralahdenkadun ja Maaherrankadun risteyksessä Porissa.

Julkaistu: 15.12.2015 13:38

Poliisi epäilee, että kaksi noin 20-vuotiasta miestä yritti raiskata 15-vuotiaan porilaistytön maanantai-iltapäivällä.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Erik Salonsaaren mukaan raiskauksen yritys tapahtui Porin Viidesosassa, Herralahdenkadun ja Maaherrankadun risteyksessä kello 16 jälkeen.

– Risteyksessä on käyty noin 15-vuotiaaseen tyttöön käsiksi. Hänet on kaadettu. Tekoa tutkitaan raiskauksen yrityksenä. Tässä vaiheessa tekotavasta ei voida kertoa enempää, mutta tyttö on päässyt siinä tilanteessa irti näiltä hyökkääjiltä, Salonsaari kertoo Ilta-Sanomille.

Asiasta uutisoi ensin Satakunnan Kansa.

Pitkiä ja hoikkia

Tytön kertoman mukaan epäillyt tekijät olivat maahanmuuttajataustaisia, noin 20-vuotiaita miehiä. Tytön mukaan miehet ovat hoikkia ja melko pitkiä. Poliisin mukaan kumpikin mies oli pukeutunut mustaan takkiin. Toisella miehistä oli siniset farkut ja toisella puolestaan mustat farkut.

– Hieman huomiota herättävä tuntomerkki oli se, että toisella miehistä oli valkoiset Nike-tennarit jalassa, Salonsaari selvittää.

Silminnäkijähavainnot voi soittaa numeroon 050 456 4963.

– Pyydämme teon mahdollisesti nähneitä tai näihin miehiin huomiota kiinnittäneitä ottamaan yhteyttä. Nämä miehet ovat saattaneet oleskella jonkun aikaa siinä risteyksessä, Salonsaari totea.

Hänen mukaansa tyttö on järkyttynyt tapauksesta.

– Luonnollisesti, Salonsaari sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?