Viron poliisi hämmästelee: Suomalaiset naisturistit harrastavat seksiä kodittomien kanssa Tallinnassa

Useissa baltialaisissa verkkolehdissä on uutisoitu poliisin hämmentävä väite suomalaisten ”votkaturistinaisten” harrastamasta erikoisesta viihteestä.

Poliisin mukaan seksiä harrastetaan Tallinnan sataman D-terminaalin takana. Kuva otettu vuoden 2012 tammikuussa.

25.10.2015 11:49

Viron poliisissa johtajana työskentelevän Raik Saartin mukaan suomalaiset votkaturistinaiset käyvät Tallinnassa paitsi ryyppäämässä, niin myös harrastamassa seksiä paikallisten kodittomien kanssa. Seksin harrastaminen tapahtuu kodittomien kommuuneissa.

Asiasta uutisoi muun muassa virolaislehti Pealinn verkkosivuillaan.

Saartin mukaan poliisilla on tiedossaan monia asunnottomien kommuuneja Tallinnassa. Kommuunit ovat hylätyissä taloissa ja varastorakennuksissa. Hänen tietojensa mukaan niissä asuu jopa 40 ihmistä.

– Yksi niistä on täällä D-terminaalin takana. Siinä on noin 20 ihmistä. Se on hyvin likainen ja epämiellyttävä paikka, Saart sanoo virolaislehden mukaan.

– Yksi nurkkaus on kuitenkin siisti. Siellä on laitettu tiilien päälle alustoja ja niiden päälle patja, jossa on puhtaat lakanat. Mitä varten? Kävi ilmi, että pohjoisen naapurimaamme naiset, jotka tulevat tänne ryyppäämään, haluavat myös toisenlaisia huvituksia. Tuntuu mahdottomalta ajatukselta, mutta meille näytettiin näiden naisten alusvaatteita, jotka olivat jääneet muistoiksi, Saart väittää.

Hän ei voikaan ymmärtää sitä, mikä saa suomalaisnaiset temmeltämään kodittomien kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?