"V*tuttaa. Isosti." - Jungner avautuu Facebookissa pahasta mokastaan

Julkaistu: , Päivitetty:

Demarien Mikael Jungneria ottaa päähän.

Lakivaliokunnan demarijäsenet olivat ratkaisevassa asemassa, kun eduskunnan lakivaliokunta äänesti tänään tasa-arvoisen avioliittolain puolesta. Aloite kaatui nyt äänin 10-6, mutta jos poissaolleet olisivat olleet paikalla ja äänestäneet kyllä, aloite olisi voittanut.

Äänestyksestä oli poissa kolme kansanedustajaa, joista kaksi oli demareita, kansanedustajat Suna Kymäläinen ja Mikael Jungner. Jungner on puhunut voimakkaasti tasa-arvoisen avioliittolain puolesta ja Ylen mukaan myös ruokolahtelainen Kymäläinen oli aiemmassa käsittelyvaiheessa äänestänyt aloitteen puolesta.

Jungner kertoi IS:lle tänään, että hän vahingossa myöhästyi äänestyksestä. Nyt miestä harmittaa niin kovasti, että hän avautuu Facebookissa kovin sanoin.

"Myöhästyin muutaman minuutin lakivaliokunnan äänestyksestä tasa-arvoisesta avioliittolaista. Kysymys oli siitä, valmisteleeko valiokunta kansalaisaloitteesta hylkäävän vai hyväksyvän mietinnön. Asia etenee joka tapauksessa eduskunnan isoon saliin, jossa se ratkaistaan äänestämällä ensi syksynä," Jungner kirjoittaa.

"Myöhästyminen oli tyystin oma moka joka ei selittelemällä parane Nyt taidan tietää, miltä tuntuu, kun tekee MM-lätkässä oman maalin. Vituttaa. Isosti," hän lataa.

Myöhemmin hän päivitti vielä:

"Se tunne kun lukee facebookista ja twitteristä luovaa vittuilua myöhästymisestään ja voi vain nyökytellä, koska moka oli tyystin oma. Olen ansainnut tämän."

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt