Kotimaa

Katso ISTV:n vaaliväittely kokonaisuudessaan: Taisteluparina Jörn Donner ja Jouko Jääskeläinen

Julkaistu: , Päivitetty:

Vaaliväittely
ISTV:n suosittu Taistelupari-sarja sai päätöksensä perjantaina, kun rkp:n Jörn Donner, 81, ja kristillisten Jouko Jääskeläinen, 62, ottavat mittaa toisistaan.
Kulttuurin ja politiikan moniottelija Jörn Donner on entinen kansanedustaja ja EU-parlamentin jäsen, joka lähti eurovaaleihin puheenjohtaja Carl Haglundin pyynnöstä. ”Oli hirvittävää painostusta yli kahden kuukauden ajan”, Donner paljasti, kun hän ilmoitti taannoin ehdokkuudestaan.
 
Kansanedustaja Jouko Jääskeläinen on suurelle yleisölle tuntemattomampi nimi. Vantaalainen valtiotieteiden tohtori on ollut mukana kristillisten toiminnassa jo 70-luvulta asti. Hän toimi kansanedustaja vuosina 1991–2003 ja teki paluun eduskuntaan viime vaaleissa.
 
Tämän päivän Taisteluparin työotsikkona on, ”Ovatko kristilliset arvot koko EU:n arvot”, joten luvassa on mielenkiintoinen debatti. Taistelupari otti yhteen suorassa lähetyksessä Sanomatalon Mediatorilla toimittaja Pekka Vahvasen johdolla.

Tilaisuudesta on nyt katsottavissa tallenne.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Voit äänestää kohtaamisen voittajaa tältä sivuilta tilaisuuden aikana löytyvän äänestystyökalun avulla. Voit myös kommentoida väittelyä alle julkaistavassa seurannassa sekä Twitterissä hashtagilla #taistelupari.

Tervetuloa mukaan tapahtumaan joko yleisön joukkoon Sanomataloon tai ISTV:n välityksellä!

Ota kantaa

Kumpi vie väittelyn?

Jörn Donner 69% Jouko Jääskeläinen 31%
Ääniä yhteensä 1332

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt