Hakkarainen pyytää anteeksi kikkelikuvakohua: "Minut harhautettiin mukaan juoneen"

Julkaistu:

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps) syyttää itseään kännykkäkuvista syntyneestä kohusta.
Seiska kertoi tänään Hakkaraisen lähettäneen eduskuntakännykästään kuvia sukupuolielimistään Helsingissä tapaamalleen naiselle.
 
Lähettämässään tiedotteessa Hakkarainen sanoo joutuneensa kohun keskelle omaa tyhmyyttään. Hän kuvailee arvostelukykynsä pettäneen "aina niin vaarallisen sosiaalisen median kohdalla".
 
- Teksti- ja kuvaviestein minut harhautettiin mukaan juoneen, jossa humalatilaani jällen kerran käytettiin  tarkoitushakuisesti ja näin minua päästiin kiristämään taloudellisesti, sekä käyttämään hyödyksi kaupallisissa tarkoituksissa, Hakkarainen kirjoittaa.
 
- Se, että juovuksissa tulee tehtyä tyhmyyksiä, on vanha totuus. Näin tässä kävi jälleen kerran, hän kertoo viitaten aiempiin tekemisistään nousseisiin kohuihin.

"Selittelyt eivät auta"

 
Hakkarainen vakuuttaa olevansa selvänä erilainen kuin humalassa, ja sanoo olevansa tapahtuneesta ja aiheuttamastaan mielipahasta häpeissään.
 
- Selittelyt eivät auta, peilistä löytyy asiaan korjaus, hän kirjoittaa.
 
Hakkaraisen mukaan tällainen käytös ei ole sopivaa kansanedustajalle. Hakkarainen sanoo, ettei tarkoitus ollut loukata kansanedustuslaitosta, ja pyytää käytöstään anteeksi koko Suomen kansalta.
 
- Pyydän että arvioitte tapahtumaa vain minun kauttani, ei perussuomalaisten eduskuntaryhmän kautta, Hakkarainen toivoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt