Kotimaa

Johanna Tukiaisen sisar Julia kuoli 30-vuotiaana

Julkaistu: , Päivitetty:

Glamour-tähti Johanna Tukiaisen pikkusisko Julia on kuollut. Julia Tukiainen täytti lokakuun lopulla 30 vuotta.
IS:n luotettavista lähteistä saaman tiedon mukaan Julia Tukiaisen vahvistetaan menehtyneen. Tapaukseen ei liity rikosta.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä 7 päivää -lehti nettisivuillaan.

IS:n tiistaina puoliltapäivin saaman vinkin mukaan Julia Tukiainen löydettiin kuolleena sisarusten käyttämästä asunnosta Helsingin Laajasalosta.

Johanna Tukiainen vahvisti suru-uutisen Seiskalle.

"Hysteerisesti itkenyt Johanna kertoi asiasta Seiskalle hetki sitten. Myös Jasmine Tukiainen on vahvistanut suru-uutisen", kirjoittaa Seiska nettisivuillaan.

Myös Johannan ja Julian nuorempi sisko Jasmine viestitti Seiskalle surunsa:

"Tämä on kauheaa, sanoinkuvaamatonta ja järkyttävää. Ja niin surullista. Oma sisko, oma perhe ja ihminen, ketä rakastan yli kaiken ja olisin antanut mitä vaan pelastaakseni… mitä vaan. Kun menettää ihmisen ketä rakastaa näin syvästi. Ei ole sanoja enää. Äitimme sydän on täysin palasina", Jasmine viestittää Seiskalle.


Sairasti diabetesta


Julia Tukiainen esiintyi viime vuosina Johannan rinnalla sisarusten yhteiskeikoilla ja tv-ohjelmissa.

Julia Tukiainen sairastui viime vuoden kesällä diabetekseen. Hän taisteli tautinsa kanssa siitä lähin ja oli Johannan kertoman mukaan useaan otteeseen kiidätetty kiireellisesti sairaalahoitoon.

Sisarukset esiintyivät yhdessä viimeisen kerran 22. marraskuuta Porissa. Siskoksista keikan yhteydessä otetuista valokuvista mm. näkyy Julian kämmenissä olleet siteet kanyylipiikkien jäljiltä.

Jasmine oli jo marraskuussa huolissaan


Johannan, 35, ja Julian nuorempi sisar Jasmine aloitti myös julkkisuraansa syksyllä esiintyen TV5:n Maatilan prinsessa -tosi-tv-sarjassa.

Ruotsissa vakituisesti asuva Jasmine oli marraskuun Suomessa sisarusten asunnolla Laajasalossa ja ilmaisi tuolloin olevansa huolissaan Julia-siskostaan.

Jasmine kirjoitti Seiskan blogiinsa 23. marraskuuta päivityksen otsikolla "Huolissaan":

"Julian ystävä ja kämppis on laittanut asunnon uuteen uskoon ja oon ylpeä kun kävin kattoo minkälaiseksi on koti laitettu ja kaikki on mennyt niin hyvin tässä viimeaikoina ystävien ja perheen takia ... En jaksa mennä yksityiskohtiin mutta eilinen oli sydäntäsärkevää katsottavaa ja toivoin että mun ja äidin aikaisempi panostus olisi kantanut pidemmälle...."

Johanna Kanerva-kohun taustalla


Tukiaisen sisaruksista Johanna nousi julkisuuteen keväällä 2008, kun Hymy-lehti julkaisi silloisen ulkoministeri Ilkka Kanervan (kok) lähettämiä tekstiviestejä Johannalle.

Kohu johti lopulta Kanervan eroon ministerinpaikaltaan. Hänen tilalleen ulkoministeriksi nousi Alexander Stubb (kok).