Kotimaa

Jennan surmassa avustanut vapautui jo - heti hyytävä viesti tytön Facebook-seinälle

Julkaistu:

Avunannosta Jenna Lepomäen surmaan kuuden vuoden vankeustuomion saanut mies kirjoitti vapauduttuaan selkäpiitä karmivan viestin Jennan Facebook-sivuille.
Jenna Lepomäen surmajuttuun sekaantunut Joel Lilo riemuitsee vankilasta vapautumisestaan makaaberilla tavalla Facebookissa.

Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi elokuussa 2012 Joel Lilon ja Joona Hasselqvistin elinkautiseen vankeusrangaistukseen Jenna Lepomäen murhasta.

Turun hovioikeus puolestaan lievensi tuomioita lokakuun viimeinen päivä tänä vuonna. Hasselqvist sai taposta 12 vuotta vankeutta ja Lilo avunannosta kuusi vuotta vankeutta.

Alle viikko tuomioiden lievennyksen jälkeen Jenna Lepomäen Facebook-sivuille ilmestyi järkyttävä teksti.

”Ai kun oli lyhyt reissu…Mä todella nautin elämästäni. ROT IN PIECES.”Rot in pieces -osuuden voi vapaasti kääntää, että mätäne paloina.

Viestin on kirjoittanut Jolli-Setä Banaani –niminen Facebook-käyttäjä, jonka profiilikuvassa on Joel Lilo.

Lepomäen surmajutussa tutkinnanjohtajana toiminut rikoskomisario Jari Räty vahvistaa IS:lle, että hyytävän viestin takana on mitä todennäköisimmin juuri Lilo.

– Hän on tietojeni mukaan vapaalla, Räty sanoo lisäten, että hän ei tarkemmin tiedä, miten pitkään hän on vapaudessa ollut.

– Esitutkinnassa ilmeni, että hän käytti (Facebookissa) tätä nimeä.

Eli onko se hän, joka Lepomäen sivuilla on käynyt kommentoimassa?

– Tällä perusteella voi tällaisen johtopäätöksen tehdä. Se on fakta, että hän käytti tätä nimimerkkiä kyseisen henkirikostutkinnankin aikana.

Lepomäen FB-seinälle kirjoitetusta viestistä uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.