Länsisuomalainen voitti 3,2 miljoonaa rahapelistä - "suosittelemme talousneuvontaa"

Noin 30-vuotias Länsi-Suomesta kotoisin oleva mies voitti 3,2 miljoonan euron jättipotin Mega Fortune -pelissä Paf:in pelisivustolla.

24.10.2013 18:09

- Mies oli illallisaikaan tiistaina pelaamassa, kun hän havaitsi pelitililleen tulleen 3,2 miljoonaa euroa. Alkuun hän epäili, että kyseessä on virhe, tai että joku on hakkeroitunut hänen koneelleen, markkinointipäällikkö Robert Söderdahl Paf:sta kertoo.

Mies katkaisi virrat koneesta, kytki ne taas ja kirjautui sisään. Rahat olivat edelleen siellä. Mies soitti Pafin asiakaspalveluun, missä vakuutettiin voiton olevan todellinen.

"Toki hän oli yllättynyt" Seuraavana päivänä Söderholm soitti miehelle. Paf ottaa puhelimitse kaikkiin suuren voiton saaneisiin asiakkaisiin antaakseen heille tukea uudessa elämäntilanteessa. - Toki hän oli yllättynyt. Mies oli pelannut Pafin pelejä maltillisesti kymmenen vuotta. Nyt viiden euron panoksella tuli 3 miljoonan potti. ' Tarkkaan ottaen potti on 3 246 176 euroa.

- Se ei ole Pafin historian suurin potti, mutta tälle pelaajalle kylläkin. Hän suhtautui siihen tyynesti.

Mies myönsi, että hän ei ollut vielä ihan täysin sisäistänyt voittoa. Hän oli kertonut siitä vain perheelleen, ei muille.

- Me haluamme, että voittorahat koituvat asiakkaille iloksi, ja suosittelemme siksi, että voittaja hakeutuu talousneuvonnan piiriin ja että hän pysyttelee nimettömänä. Myös tauon pitäminen pelaamisesta on suotavaa, Söderdahl sanoo.

Voittaja on innokas valokuvaaja.

- Hän kertoi, että aikoo sijoittaa voittorahoja ainakin uuteen kameraan. Söderdahl sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?