Tuomas Enbuske: Riita 615 000 euron asunnosta

Julkaistu:

Tuomas Enbuske yrittää entisen avovaimonsa kanssa saada vuonna 2011 tehdyn asuntokaupan puretuksi.
Toimittaja-juontaja Tuomas Enbuske ja hänen entinen avovaimonsa, radiojuontaja Hannah Norrena ovat toimittaneet Helsingin käräjäoikeudelle haastehakemuksen, jossa he syyttävät asunnon myynyttä pariskuntaa asunnon kosteusvaurioiden ja muiden virheiden salailusta myyntitilanteessa.

Enbuske avovaimoineen osti vuonna 2011 asunnon 615000 eurolla, ja he vaativat nyt, että kauppa puretaan, ja kauppahinta palautetaan korkojen kera.

Lisäksi he vaativat vajaan 84000 euron korvauksia muun muassa irtaimistolle aiheutuneista vahingoista ja selvittelykustannuksista.

Haastehakemuksen mukaan asunnossa haisi tunkkaiselle pian muuton jälkeen, mutta kosteusvauriota ei heti osattu epäillä. Enbuskelle ja avovaimolle esiteltiin myös kuntotarkastusraportit, joiden mukaan kaikki oli kunnossa.

Perhe muutti kuitenkin syksyllä 2012 asunnosta pois, sillä haastehakemuksen mukaan kosteusvauriot muodostivat jo terveysriskin. Myöhemmin entisen pariskunnan palkkaamat asiantuntijat totesivat kosteutta rakenteissa.

Tuomas Enbuske tai asunnon myynyt pariskunta eivät halunneet kommentoida asiaa Ilta-Sanomille toissa päivänä millään tavalla.

Ero viime syksynä


Gloria-lehti kertoi huhtikuussa, että Enbuske ja Hannah Norrena erosivat puolisen vuotta sitten. 

Enbuske, 35, kuitenkin sanoi lehdelle tuolloin, ettei eroon liittynyt draamaa, vaan kyseessä oli yhteinen päätös. Pariskunnan välit ovat yhä hyvät.

- Ennen olisin voinut pitää eroa pettymyksenä, mutta nyt ajattelen, että mokaaminen on sallittua, Enbuske sanoo Gloriassa (lue lisää tästä).

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt