Palokunta pelasti frisbee-miehen puusta

Julkaistu:

Kolmen nuorukaisen rento frisbeenheittely Kaivopuistossa Ehrenströmintiellä sai sunnuntai-iltana yllättävän käänteen, kun puuhun juuttui ensin frisbee ja pian sen heittäjä.
Päivystävä palomestari Jani Pitkänen kertoo, että frisbeen epäonnistunutta pelastusoperaatiota seurannut varttunut ohikulkija oli pitänyt parhaana soittaa palomiehet paikalle. Noin 18-vuotias nuori mies oli nimittäin kiivennyt jo noin kahdeksan metrin korkeuteen, mutta ei uskaltanut kiivetä ylemmäs tai laskeutua alemmas.

- Ihan hyvä, että hän ei kiivennyt ainakaan ylemmäs. Frisbee oli jäänyt kiinni aika hentoon oksaan. Se ei olisi kantanut häntä, Pitkänen kertoo.

Kiekko oli useita metrejä miestä ylempänä. Puukiipijä ehti nousta noin kolmanneksen puun korkeudesta. Palomestari arvelee, että kyseessä ollut puu saattoi olla tammi. Joka tapauksessa se oli jykevä.

- Hänen kanssaan sitten alhaalla keskusteltiin, paljonko frisbee oikein maksaa. Jos hän olisi pudonnut alas, eivät loukkaantumisen hinta ja frisbeen hinta olisi oikein kohdanneet. Kyllä hän lupasi seuraavalla kerralla miettiä, miten hän sen noutaa.

Tapaus sattui iltayhdeksältä. Kun nostokalustoa oli käytössä, noukittiin myös frisbee samassa operaatiossa alas.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt