Kotimaa

Ainakin viisi hukkunut juhannuksena

Julkaistu: , Päivitetty:

Ainakin viisi ihmistä on löytynyt hukkuneena juhannuksen aikana.
Saunan löylyistä Sallan Pyhäjärveen uimaan lähtenyt 77-vuotias mies hukkui juhannuspäivänä.

Äänekoskella noin 30-vuotias mies hukkui pudottuaan rantakiveltä veteen lauantaina.

Saarijärvellä Keski-Suomessa uimassa ollut mies hukkui juhannusaaton illalla. Hänet löydettiin mökkinsä rantavedestä.

59-vuotias nainen hukkui Paraisilla Airiston vierasvenesatamassa juhannusaattoiltana.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Poliisin mukaan nainen on todennäköisesti pudonnut laituriin kiinnitetystä veneestä. Poliisi epäilee, että nainen oli nauttinut alkoholia.

Pohjois-Savossa Rautalammilla 91-vuotias mies löytyi juhannusaattona kuolleena rantavedestä. Miehellä oli vammoja raajoissaan, kertoo poliisi.

Löytöpaikalla ranta on kivikkoinen.

Keski-Suomen Kivijärvellä poliisi ei ole toistaiseksi löytänyt miestä, joka lähti uistelemaan. Keski-ikäisen miehen vene löytyi kumollaan järveltä.

Myös Päijät-Hämeessä Asikkalassa tehtiin etsintöjä poliisin, pelastuslaitoksen ja helikopterin voimin. Etsinnät saivat alkunsa ajelehtineesta soutuveneestä, jossa oli muun muassa kalastustarvikkeita.

On kuitenkin epäselvää, onko joku todella joutunut veden varaan. Poliisi ei ole saanut tapaukseen mahdollisesti liittyviä katoamisilmoituksia.

Viime vuonna juhannuksena hukkui kaksi. Tätä edeltävänä vuonna hukkuneita oli 10.
 

Poliisilla kiireinen juhannus

 
Tieliikenne on vaatinut torstaista lähtien ainakin kolme uhria, ja useita on loukkaantunut. Juhannuspäivän aamuna Pohjois-Savossa surmansa sai autossa matkustajana ollut juankoskelaisnainen.

Perjantain vastaisena yönä Ulvilassa Satakunnassa moottoripyöräilijä kuoli kolarissa henkilöauton kanssa. Torstain menoliikenteessä kuoli ainakin yksi ihminen, kun mies kuoli törmättyään autollaan puuhun Hangossa Uudellamaalla.

Vakavilta loukkaantumisiltakaan ei ole säästytty. Juhannusaaton vastaisena yönä Ylöjärvellä Pirkanmaalla neljä nuorta loukkaantui henkilöauton ulosajossa.

Samana yönä vakavia vammoja sai 14-vuotias poika Ilmajoella Etelä-Pohjanmaalla, kun hän törmäsi maastoautolla puuhun. Kiteellä kaksi kuljetettiin aattona iltapäivällä sairaalaan nokkakolarissa.

Poliisin pitivät kiireisenä juopuneet, tappelut, rattijuopot ja kotihälytykset. Tulipaloissa on kuollut tiettävästi yksi ihminen.

Savusukeltajat löysivät viime yönä miehen kuolleena pienkerrostalon asunnosta Pirkanmaalla Parkanossa.

Sanomalehti Keskipohjanmaa kertoi, että torstai-iltana Kokkolassa ruohonleikkurinsa alle jumiin jäänyt mies kuoli vammoihinsa.

Ota kantaa

Kävitkö juhannuskokolla?

En 100%
Ääniä yhteensä 2

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt