Kotimaa: Perussuomalaiset tyrmistyivät "Paskaa joulua" -pilakuvasta

Julkaistu:

Perussuomalaiset eivät hyväksy Kirkko ja kaupunki –lehdessä keskiviikkona julkaistua pilakuvaa, kirjoittaa Kotimaa-lehti.
Pilakuvan on piirtänyt sarjakuvataiteilija Ville Ranta. Siinä perussuomalaisten puheenjohtajaa ja presidenttiehdokasta Timo Soinia muistuttava joulupukki toivottaa puhekuplassa ”Hyvää joulua kaikille suomalaisille heteroseksuaaleille valkoihoisille konservatiiveille!”.

Muiden piirroshahmojen – jotka hekin muistuttavat selvästi perussuomalaisten kansanedustajia - suusta kuuluu seuraavaa:

”Mutta te muut! Paskaa joulua!” ja ”Teidät sais ampua. Ja lähettää pois Suomesta”.

Perussuomalaisten kansanedustaja, rovasti Anssi Joutsenlahti toteaa  Kotimaa24:lle, että perussuomalaiset eivät kuvaa hyväksy.

- Enkä usko, että kukaan hyväksyy tällaista. Miten tällaisia piirroksia voidaan panna lehteen? hän ihmettelee Kotimaa24:lle.

- Käsittämätön kuva, että tällä tavalla pilkataan joulua räävittömästi ja myöskin yhtä poliittista puoluetta osoitellaan hyvin karkeasti, Joutsenlahti sanoi ja jatkoi:

- Jos suhtaudumme kriittisesti maahanmuuttajiin ja siihen että elintasopakolaisille annetaan parempia etuja kuin omille köyhillemme, se ei ole rotusortoa, jota emme hyväksy lainkaan. Kyllä tällaisia asioita voidaan kritisoida.

Lähde: Kotimaa24.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt